Obavijesti

Sport

Komentari 12

Mi smo hrvatski fantomi! Naši navijači atrakcija Eurobasketa

Mi smo hrvatski fantomi! Naši navijači atrakcija Eurobasketa
1

Crvena odijela naručili smo iz Velike Britanije, imali smo neku ludu ideju da budemo malo drukčiji na ovom prvenstvu, pa smo izmislili ovo, rekao nam je jedan od trojice fantoma Mateo

VIDEO

U crvenim kostimima, sakriveni od glave po pete, trojica hrvatskih navijača u Cluju su privukli veliku pozornost igrača, izbornika, gledatelja... Odmah su dobili i odgovarajući nadimak - hrvatski fantomi!

- Inače ne bismo baš trebali otkrivati identitet budući da ovako izgledamo, zato ću reći samo da se zovem Mateo i da dolazim iz Jaske - otkrio nam je jedan od fantoma neposredno uoči početka našeg ogleda protiv Španjolske.

Trenutak ili dva poslije kazao je i kako ima 23 godine. Njegovi prijatelji su 24-godišnji Fran i 27-godišnji Filip.

VIDEO

Hrvatski "fantomi" spremni za Španjolsku na košarkaškom EP-u! 🇭🇷 Više na http://bit.ly/2xLKZYF

Posted by 24sata on Tuesday, September 5, 2017

Iako su im i lica pokrivena, kažu da jako dobro vide što se događa na parketu. Tako je odijelo, uostalom, i zamišljeno. Vizualno atraktivno, ali istovremeno i vrlo funkcionalno.

- Crvena odijela naručili smo iz Velike Britanije, imali smo neku ludu ideju da budemo malo drukčiji na ovom prvenstvu, pa smo izmislili ovo. Na crveno odijelo otisnuli smo ‘kockice’ i hrvatski grb, nakon toga smo bili potpuno spremni za utakmice - objasnio je Mateo, svojevrsni glasnogovornik trojice hrvatskih fantoma.

Okrenuo se zatim, pokazao broj 44 na leđima, a iznad njega i natpis “Babo”. Jasno je tko je njegov miljenik, posveta ide na račun Bojana Bogdanovića.

- Na preostala dva odijela imamo još Šišija i Cronera, tako da budemo u kompletu - sa smiješkom je kazao maskirani navijač Mateo, ne želeći široj javnosti otkriti tko se krije iza ovog posljednjeg nadimka...

Kako se njihova kreacija sviđa i televizijskim kamermanima, kao i fotografima, dečki su vrlo brzo postali hit u domovini. Osvojili su i društvene mreže.

- Vidjeli smo nekoliko fotografija na Facebooku, jednu i u novinama, ali ne znamo previše o vlastitoj popularnosti - smješka se opet fantom Mateo.

Vidjeli su ih i igrači, naravno. Teško ih je ne primijetiti.

- Igrači su se samo nasmijali kad su nas vidjeli, ali nitko se još nije službeno očitovao sviđa li im se ili ne, ha, ha.
Ima, kao i uvijek, i onih kojima se njihova ideja ne sviđa.

- Ljudi su uglavnom oduševljeni, ali naravno da ima i nekih kojima se to ne sviđa, koji misle da samo želimo privlačiti pozornost. Na takve se ne obaziremo, pa cijelo vrijeme imamo maske - zaključio je Mateo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše