Obavijesti

Sport

Komentari 47

Mihajlović kaže da Mandžo nije spreman? Mario mu pokazao

Mihajlović kaže da Mandžo nije spreman? Mario mu pokazao

Mario Mandžukić (34) trenutno je slobodan igrač, a do kraja prijelaznog roka nije uspio ni s kim potpisati novi ugovor. Već nekoliko mjeseci nalazi se u Zagrebu gdje neumorno vježba

VIDEO

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, Mario Mandžukić (34) ponovo se našao na meti Bešiktaša koji ga je htio dovesti pred kraj ljetnog prijelaznog roka.

POGLEDAJTE VIDEO: Mandžukić igra tenis

Pokretanje videa...

00:59

Tada se Mandžo našao i na popisu želja šefova Bayerna, kada su bili u potrazi za rezervnim napadačem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mandžukić bi mogao biti jedna od opcija. Hrvat je 2013. godine bio sastavni dio prve trostruke krune koju je osvojio Jupp Heynckes, a trenutačno je bez kluba - pisali su njemački mediji.

Razne su tu bile kombinacije, od Rusije do Turske, pa sve i do Njemačke gdje je proveo četiri godine svoje karijere. 

Tri 'vatrena', Balotelli, Pato i najjači slobodni igrači na tržištu
Tri 'vatrena', Balotelli, Pato i najjači slobodni igrači na tržištu

Krajem rujna ove godine, Mandžukić se trebao pridružiti Vedranu Ćorluki, ali pregovori s Lokomotiv Moskvom su prekinuti jer su ga navodno pokušali prevariti. Transfer je praktički bio gotov, a onda je sve propalo. 

Juventus v Atalanta - Serie A - Allianz Stadium

Riječ je o klauzuli u kojoj stoji da mu se plaća obračunava po fiksnom tečaju ruskog rublja, odnosno 75 rublja za jedan euro, što je mnogo manje od dnevnog tečaja koji je tada iznosio 93. 

Šahtarstrofa u Kijevu! Gladbach utrpao šest, Plea zabio hat-trick
Šahtarstrofa u Kijevu! Gladbach utrpao šest, Plea zabio hat-trick

Podsjetimo, Mandžukić je od Bešiktaša u listopadu tražio dvogodišnji ugovor uz godišnju plaću od 2.5 milijuna eura plus tri milijuna eura po potpisu ugovora, međutim turski velikan na to nije pristao.

Spominjao se u kontekstu talijanskih klubova Fiorentine i Sampdorije, Talijani su pisali da ga želi i Bologna, no Siniša Mihajlović je rekao da ne želi strijelca najvažnijeg gola u hrvatskoj povijesti jer, prema njegovom mišljenju, nije spreman.

Bjelica: Najbolja naša utakmica otkad sam tu, baš smo ozbiljni
Bjelica: Najbolja naša utakmica otkad sam tu, baš smo ozbiljni

- Neću uzeti igrača samo da ga uzmem, čak ni kad se radi o Mariju. On nema ugovor, ali već neko vrijeme nema ni utakmicu pa bi mu trebalo mnogo vremena da se spremi i uklopi. Ne bi nam odmah pomogao - rekao je Mihajlović.

Super Mario kao da je vidio izjavu srpskog nogometnog trenera pa je na društvenim mrežama objavio fotografije na kojima vježba u teretani.

Hrvatski napadač mjesecima se priprema u Zagrebu, a nedavno je sparirao i s Filipom Hrgovićem. Mario izgleda jednostavno fantastično. Uz vretenaste mišiće i s utezima u rukama napisao je:

'Usmjerite svoje misli i snagu prema uspjehu'', napisao je Mandžukić, a Hrgović mu je odgovorio: ''Čini mi se da ću se morati bolje spremiti za idući sparing!''

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića