Sport

Komentari 7

Mihajlović: Morat ću u bolnicu. Bolest je hrabra kad mi se vraća

Mihajlović: Morat ću u bolnicu. Bolest je hrabra kad mi se vraća

Početkom sljedećeg tjedna morat ću biti hospitaliziran pa me neće biti u klubu. Za razliku od prije dvije i pol godine, sad znam što trebam raditi, rekao je Mihajlović na konferenciji za medije

Srpski trener Siniša Mihajlović (53) već se godinama bori s leukemijom, a sad će ponovno morati u bolnicu zbog nove runde kemoterapija. Potvrdio je to trener Bologne na konferenciji za medije.

POGLEDAJTE VIDEO: Mihajlovićeva videoporuka

- Ova bolest je zaista hrabra kad se vraća i ponovno bori sa mnom. Kao i uvijek, igram otvoreno. Posljednjih godina redovito radim pretrage, a nakon posljednjih pojavili su se alarmi da postoji rizik od povratka bolesti - rekao je Mihajlović pa dodao:

- Početkom sljedećeg tjedna morat ću biti hospitaliziran pa me neće biti u klubu. Za razliku od prije dvije i pol godine, sad znam što trebam raditi. Nadam se da neću izbivati previše, ali svakako ću morati preskočiti nekoliko utakmica.

Podsjetimo, Mihajlović je u srpnju 2019. objavio da ima leukemiju. Prošao je niz kemoterapija i bio na presađivanju koštane srži. Liječnici su nakon pretraga ove godine odlučili da je najbolje ništa ne prepustiti slučaju pa će srpski strateg odraditi još jedan ciklus kemoterapija.

Najčitaniji članci