Sport

Komentari 72

Mijo Caktaš dolazi na liječnički, sutra potpisuje za Osijek?

Mijo Caktaš dolazi na liječnički, sutra potpisuje za Osijek?

Caktaš je nedavno raskinuo ugovor s Damacom, koji će mu isplatiti sve što je imao ugovoreno do 2023. Danas stiže u Pulu, odradit će liječnički pregled i, ako sve bude u redu, potpisati za Osijek

Mijo Caktaš (29) danas stiže u Pulu te bi u četvrtak trebao postati novi igrač Osijeka! Čeka ga liječnički pregled, a ako sve bude u redu, potpisat će ugovor s "bijelo-plavima", doznajemo.

POGLEDAJTE VIDEO: Caktaš trenirao s drugom momčadi Hajduka

Caktaš je i ljetos koketirao s Osijekom, ali lukrativnoj ponudi saudijskog Damaca nije se moglo parirati. Caktaš je nedavno raskinuo ugovor s Damacom, koji će mu isplatiti sve što je imao ugovoreno do 2023.

Postojala je bojazan da je ugovor raskinuo zbog neke ozljede, ali čini se da to nije slučaj, a to bi trebao i potvrditi liječnički pregled. Caktaš bi trebao biti veliko pojačanje za Osijek. U 1. HNL skupio je 185 utakmica za Hajduk u dva mandata te postigao 81 gol. 

U utorak je potpisao i Vinko Petković (25). Prošao je probu i pristupio klubu kao slobodan igrač. Prvi dio sezone proveo je u Dragovoljcu, a onda s "crnima" iz Sigeta raskinuo ugovor. 

Klub bi mogli napustiti Slavko Bralić (29) i Šime Gržan (27). Bralić je bio dio rotacije, ali nije se uspio izboriti za status prvotimca. Na posudbu do kraja sezone želi ga rumunjski Sepsi, ali Osijek će ga pustiti samo ako potpišu Portugalca Ferra.

Najčitaniji članci