Obavijesti

Sport

Komentari 21

Mike Tyson se toliko seksao u zatvoru da nije mogao - hodati

Mike Tyson se toliko seksao u zatvoru da nije mogao - hodati
1

U nekim neobjavljenim pričama stoji da je Mike imao seks s Naomi Campbell u javnom WC-u na jednoj zabavi u New Yorku, a dok su se potajno družili, mir im je čuvao njegov menadžer

VIDEO

Neispričana istina ime je autobiografije boksača Mikea Tysona. U njoj se nalazi niz kontroverzi, a javnost je počela secirati dio po dio uz devedesetih godina prošlog stoljeća. 

Piše u njoj tako da je Mike za vrijeme boravka u zatvoru u Indianapolisu od 1992. do 1995. imao toliko seksa da nije mogao hodati, a kamoli trenirati. 'Oporavljao' se cijeli dan u svojoj ćeliji.

Prije odlaska u zatvor imao je toliko seksa da je spavao dnevno s po 15 žena što se kasnije nastavilo i u zatvoru. Tri je godine proveo tamo, a uspio je zavesti i ženu koja je bila savjetnica za borbu protiv droge?

Kako?

Ponudio joj je 10 tisuća dolara za seks na što je ona pristala. Od tada ga je redovno posjećivala, a slatka 'praksa' se nastavila.

Jedan od njegovih najodanijih tjelohranitelja jednom je prilikom pokazao popis imena žena s kojim je Tyson spavao u životu. Brojka ide preko 1300.

U nekim neobjavljenim pričama stoji da je Mike imao seks s Naomi Campbell u javnom WC-u na jednoj zabavi u New Yorku, a dok su se potajno družili, mir im je čuvao njegov menadžer.

- Vidio sam da Mike razgovora s djevojkom koja prekrasno izgleda. Nisam bio siguran o kome se radi, ali kada sam pogledao bolje, shvatio sam da je to bila Naomi Campbell. Mike mi je rekao da ide na WC, a potom je ona krenula s njim. Došao sam do vrata WC-a i tko god je htio ući od drugih ljudi, morao bi im govoriti da je zauzeto i da i ja čekam red - rekao je Mikeov menadžer Rory Holloway.

Tyson je jednom prilikom priznao da je spavao s blagajnicom u zatvoru. Za tu vrstu usluge ponudio joj je veliki novac, samo zbog toga što je ona bila jedina žena u zatvoru u tom trenutku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju