Obavijesti

Sport

Komentari 134

Miki obećao: Poklonit ću vam najljepši stadion, zaslužili ste

Miki obećao: Poklonit ću vam najljepši stadion, zaslužili ste
19

Nije sramota izgubiti, sramota je biti poražen. Igrajte svoju igru, budite prepoznatljivi kao do sada, pa makar nekad izgubili, poručio je zagrebački šef Bandić igračima Dinama na prijemu u Palači Dverce

Dinamo je Zagreb i Hrvatska. Ušli ste u ligu najboljih i zaslužili ste najbolje, poručio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić delegaciji Dinama koju je u srijedu primio u Palači Dverce. Bandić je prvu momčad Dinama, trenera Nenada Bjelicu i njegov stručni stožer ugostio povodom plasmana u grupnu fazu ovogodišnje Lige prvaka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Veseli me prva utakmica Lige prvaka s Atalantom, pa dalje Šahtar i Manchester City. Želim vam reći da nije sramota izgubiti, sramota je biti poražen. Igrajte svoju igru, budite prepoznatljivi kao do sada, pa makar nekad izgubili. Ali ne smijete biti poraženi i ne smijete uprljati grb koji časno nosite, zaštitni znak Zagreba i Hrvatske. To je simbol hrvatskog identiteta, klub je zagrebačka i hrvatska svetinja - rekao je Milan Bandić pa se posebno obratio Nenadu Bjelici:

- Nenade, tebi hvala što si napravio jednu harmoničnu, efikasnu i jednu od najuspješnijih ekipa Europe. Želim vam puno zdravlja i uspjeha i da se zajedno veselimo.

A onda se zagrebački gradonačelnik dotaknuo vruće teme. Novog stadiona na Maksimiru.

- Napravit ćemo najljepši nogometni stadion u Hrvatskoj jer Dinamo to zaslužuje. A kada ja nešto kažem, to je više od potpisa. Onako kako Dinamo isprojektira, mi ćemo tako napraviti. Bit će to poklon vama, navijačima, Zagrebu i Hrvatskoj. Meni je Zagreb dao sve, a ja mu nisam vratio niti pola i zato ćemo vratiti s Dinamovim stadionom - rekao je.

Zagreb: Nogometaši Dinama na prijemu kod gradonačelnika Bandića

- Svjesni smo što Dinamo znači za Zagreb, Hrvatsku i hrvatski nogomet. Pokušavamo izvući najbolje iz naših igrača i želimo da u svakoj utakmici ostave srce na terenu i to je jedino što možemo obećati u ovome što dolazi. Vjerujem da ćemo biti uspješniji nego u nekim prijašnjim Ligama prvaka, zato jer imamo jednu homogenu skladnu momčad, 27 igrača koji su spremni dati sve za ovaj klub i grad. Nadamo se da će i Zagreb profitirati od Lige prvaka i da ćemo svi na kraju biti sretni i zadovoljni - poručio je na prijemu Nenad Bjelica.

S momčadi i trenerima Dinama bili su i predsjednik kluba Mirko Barišić, predsjednica Uprave Vlatka Peras, te članica Uprave Amra Peternel.

Pokretanje videa ...