Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
162 komentara

Milan Bandić na Braču iz svega glasa pjeva 'Hajduk živi vječno'

Zagrebački gradonačelnik petak navečer proveo je u bračkom kafiću, u kojem je iz sveg glasa zapjevao "Hajduk živi vječno". Na Braču se održava manifestacija tradicionalnog potezanja Mrduje

Foto: 24sata.hr
162 komentara

Tradicionalnom potezanju konopa brodica na otoku Braču ove godine prisustvovao je i gost s političke estrade. Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić sudjelovao je u tradicionalnoj manifestaciji u kojoj Bračani i Šoltani jednom godišnje potezanjem odlučuju kome pripada maleni otočić Mrduja koji ih dijeli.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na programu je bilo svega, od raznih koncerata i ribarskih fešti, utrke kajacima štafeta na vodenoj ptici, potezanja konopa kaićima, prodaje autohtonih proizvoda, degustacija, nastupa udruga i KUD-ova pa sve do centralne manifestacije Potezanja Mrduje.

U tom okružju nastao je i video u kojem gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u društvu prijatelja i poznanika iz sveg glasa pjeva hajdučke pjesme. Na repertoaru u lokalnom kafiću "Caffe Bar Vox" bila je popularna "Hajduk živi vječno".

POGLEDAJTE VIDEO:

Bandić je, inače, počasni predsjednik Dinama, a Grad Zagreb klubu za održavanje stadiona, trenere u omladinskom pogonu... godišnje prema pravilnicima o financiranju sporta daje 20 milijuna kuna. Zagrebački gradonačelnik je zagovarao i privatizaciju najtrofejnijeg hrvatskog kluba.

Naši partneri pišu
Message