Obavijesti

Sport

Komentari 8

Milan kiksao, Rebić se vratio...

Milan kiksao, Rebić se vratio...
4

Milan je uspio izjednačiti u 87. minuti, a za 1-1 zabio je Jens Hauge. U trećoj minuti nadoknade Franck Kessie je mogao režirati potpuni preokret, no pogodio je vratnicu

VIDEO

U prvom susretu 29. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan i Sampdoria su na San Siru odigrali 1-1, a posljednjih pola sata za "Rossonere"  je zaigrao hrvatski reprezentativac Ante Rebić.

Sampa je bila bolja veći dio utakmice, međutim, nakon što je u 59. minuti ostala s igračem manje, umalo je sve prosula.

Gosti su poveli u 57. minuti golom Fabija Quagliarelle nakon velike pogreške domaće obrane. Theo Hernandez je dodao loptu do Quagliarelle koji je s 25 metara prebacio Donnarummu za vodstvo gostiju.

No samo dvije minute kasnije Adrien Silva je dobio drugi žuti karton i Sampa je u posljednjih pola sata ušla s igračem manje. Stefano Pioli je odmah reagirao i uveo je u igru Rebića i Sandra Tonalija. Hrvatski reprezentativac je imao problema s mišićem zbog čega je propustio okupljanje "Vatrenih", no oporavio se i konkurirao je za utakmicu.

Serie A - AC Milan v Sampdoria

Rebić je imao pravo nastupa jer mu je smanjena kazna zbog crvenog kartona od dvije utakmice neigranja na jednu. Milan je i dalje bio bez ozlijeđenih Marija Mandžukića, Davidea Calabrije, Alessia Romagnolija i Rafaela Leaoa.

Milan je uspio izjednačiti u 87. minuti, a za 1-1 zabio je Jens Hauge. U trećoj minuti nadoknade Franck Kessie je mogao režirati potpuni preokret, no pogodio je vratnicu. Zanimljivo, igrači Milana su ove sezone čak 19 puta gađali okvir suparničkog gola.

Serie A - AC Milan v Sampdoria

Bio je to čak šesti uzastopni domaći susret Milana u svim natjecanjima bez pobjede. Milan se trenutačno nalazi na drugom mjestu Serie A sa 60 bodova, pet manje od vodećeg Intera koji ima dvije utakmice manje. Juventus na trećem mjestu ima 55 bodova i dva susreta manje. Sampdorija je deseta sa 36 bodova.

U subotu su i preostale utakmice ovoga kola, a sastaju se Atalanta - Udinese, Benevento - Parma, Genoa - Fiorentina, Cagliari - Verona, Lazio - Spezia, Napoli - Crotone, Sassuolo - Roma, Torino - Juventus, te Bologna - Inter.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti