Sport

Komentari 6

Milan opako krenuo po Vlašića: Moskovljani traže 35 milijuna €

Milan opako krenuo po Vlašića: Moskovljani traže 35 milijuna €

Hrvatski reprezentativac je na prodaju. Već dugo je jedan od najboljih igrača ruske prve lige i pravo je vrijeme za napraviti skok u karijeri. Još na proljeće najavio je da bi htio napustiti CSKA Moskvu

Talijanski velikan AC Milan slaže momčad za narednu sezonu, prvu nakon dugih sedam godina u kojoj će konačno zaigrati u Ligi prvaka. Na čelu s operativcem Paolom Maldinijem, Milan je ozbiljnije krenuo po Nikolu Vlašića, javlja TuttoMercatoWeb.

POGLEDAJTE VIDEO: Vlašićev gol Škotskoj (animacija)

'Rossoneri' su nakon početnog ispitivanja terena prije 15-ak dana napravili konkretniji korak pa su s CSKA Moskvom otvorili pregovore i upitali za Vlašićevu cijenu.

Euro 2020 - Group D - Croatia v Scotland

Hrvatski reprezentativac je na prodaju. Već dugo je jedan od najboljih igrača ruske prve lige i pravo je vrijeme za napraviti skok u karijeri. No, Milan je naišao na zid kada su Moskovljani izvjesili cijenu: cijelih 35 milijuna eura koliko Niksiju stoji u otkupnoj klauzuli.

Milan je bio spreman pregovarati, no čini se da ga je ova cijena udaljila od Hrvata. Kako javljaju Talijani, 'rossoneri' su, kao i za nekolicinu transfera do sada, pokušali dogovoriti pozajmicu s otkupom na kraju iduće godine.

Serie A - Torino v AC Milan

Talijanski klub je u nemilosti Uefe i FFP-a stoga ima limitiran budžet iako je zamjena za odbjeglog Hakana Calhanoglua, koji je prešao u redove direktnog rivala Intera, itekako potrebna čim prije. Pa Milan važe između nekoliko opcija: tu su Hakim Ziyech, James Rodriguez, Marcel Sabitzer, Nikola Vlašić...

Chelsea v Arsenal - Premier League - Stamford Bridge

Niksi je još na proljeće najavio odlazak iz CSKA, a uz Milan je zainteresirana i Atalanta dok Španjolci pišu da bi ga htio dovesti Real Betis.