Obavijesti

Sport

Komentari 33

Milan se vratio na drugo mjesto

Milan se vratio na drugo mjesto

Borba za Ligu prvaka u Seriji A bit će tijesna do samog kraja. Milan je s petog mjesta skočio na drugo, a glavni suparnici Atalanta, Napoli i Juventus tek trebaju odigrati svoje susrete u nedjelju

VIDEO

Nogometaši Milana odigrali su prilično uvjerljivu utakmicu protiv Beneventa i u 34. kolu Serie A slavili s 2-0. Bila je to utakmica kojom su se 'rossoneri' vratili na drugo mjesto lige, a Ante Rebić igrao je u drugom poluvremenu dok Mario Mandžukić nije nastupio.

POGLEDAJTE VIDEO: Ibra helikopterom na trening

Pokretanje videa...

Zlatan helikopterom na trening 01:30

Momčad koju Milan pamti ponajprije po golu golmana Brignolija 2017. godine kada je zabio gol u 95. minuti za 2-2 ovog puta nije napravila probleme. Milan je, više-manje, suvereno igrao od početka do kraja i za razliku od dva vezana poraza (Sassuolo i Lazio) danas je to djelovalo puno bolje.

U konačnici, rezultat je mogao biti i veći. No, izabranici Stefana Piolija, koji može biti itekako zadovoljan, pobjedom su se vratili na drugo mjesto lige i dodatno zakuhali, ono što će biti, vatren završetak do samog kraja.

Milan je poveo već u 6. minuti golom Hakana Calhanoglua, četvrtim ove sezone. Pritiskao je domaćin i imao još šansi, no idući gol stigao je u drugom poluvremenu kada je Theo Hernandez odbijanac pospremio u mrežu u 60. minuti.

Serie A - AC Milan v Sassuolo

Zlatan Ibrahimović imao je dobar dan, razigravao je suigrače, par puta i sam bio u prilici zabiti, no danas nije stigao do gola. Ante Rebić dobio je priliku u nastavku kada je zamijenio Rafaela Leaa posljednjih 15 minuta. Mario Mandžukić danas nije igrao i čini se da je to odgovor trenera Piolija na Marijevu predstavu zadnju utakmicu protiv Lazija kada je bio bitno ispod svoje razine.

S ova tri boda Milan je skočio s pete na drugu poziciju na ljestvici sa 69 bodova, jedan manje ima treća Atalanta, a po tri manje četvrti Napoli i peti Juventus. Svi oni će svoje susrete 34. kola igrati u nedjelju, Atalanta u gostima kod Sassuola, Napoli na svom terenu protiv Cagliarija, a Juventus u gostima kod Udinesea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija