Obavijesti

Sport

Komentari 27

Milan slomio Barcelonu u 93. minuti! Andre Silva za trijumf

Milan slomio Barcelonu u 93. minuti! Andre Silva za trijumf
1

Milan je krenuo sa stoperskim parom Romagnoli i Musacchio nakon Bonuccijeva odlaska, dok je Barca nakon SP-a bez Messija, Suareza, Rakitića, Busquetsa, Piquea, Dembelea, Albe, Umtitija i Coutinha

VIDEO

Santa Clara je ugostila drugi veliki noćašnji okršaj International Champions kupa, u kojem je u dramatičnom susretu Milan s 1:0 golom Silve u zadnjim sekundama pobijedio Barcelonu.

Milan je krenuo sa stoperskim parom Romagnoli i Musacchio nakon Bonuccijeva odlaska, dok je Barcelona nakon SP-a bez Messija, Suareza, Rakitića, Busquetsa, Piquea, Dembelea, Albe, Umtitija i Coutinha, dok je Ter Stegen počeo na klupi i ušao u nastavku. Dakako, pridošli Vidal još nije s momčadi.

Već u drugoj minuti Donnarumma se morao jako potruditi da zaustavi Alcacera, da bi iz kornera nakon te akcije Milanov golman 'zaplivao', ali imao je sreće da nije kažnjen.

Alcacer i Munir zaprijetili su i u 6. minuti, a Romagnoli je očistio opasnost u 11. nakon akcije Malcolma i Arthura. No, odmah u kontranapadu Marlon je blokom zaustavio opasan udarac Borinija nakon Kessijeva ubačaja.

Barca je počela opasnije, iako je Milan zatvorio sredinu i tjerao je na krila. U jednoj takvoj akciji Rafinha je prošao i ubacio, a Malcolmov je udarac zaustavio Donnarumma. Kao i Lengletov udarac glavom u 29.

Suso je bio najaktivniji u Milanovom sastavu, a Donnarumma je uz pomoć Kessieja zaustavio Munirov pokušaj u 33. Još je bolje zaustavio najbolju šansu poluvremena kada je u 37. obranio udarac Arthura.

Da bi u 42. Malcolm pogodio vratnicu! Lopta se pritom malo odbila od Musacchija... Minutu kasnije i Munir je opasno zaprijetio, otišlo je malo pokraj gola.

I u drugom je poluvreme nu nastavljeno isto: Donnarumma je u 48. zaustavio Arthura, a u 49. Romagnoli je sapleo Rafinhu u kaznenom prostoru, Španjolci su tražili penal, ali ništa.

U 49. zamalo šok na drugoj strani, ali Calhanogluov udarac s 20 metara malo je nesigurno zaustavio Ter Stegen.

U 54. minuti Munirov je udarac otišao malo preko gola, a Malcolm je opet natjerao Donnarummu na obranu u 57.

U 63. je minuti Halilović zamijenio Borinija, a u 67. su se zakačili Kessie i Puig, da bi u 68. Andre Silva promašio lijepu šansu za Milan.

Milan je nakon tih brojnih izmjena nekako zavladao terenom, pa je Ter Stegen zaustavio Susov udarac u 70. minuti, kao i u 89.

Da bi u 91. Puig promašio šansu utakmice, ali je jako loše reagirao nakon što ga je odlično pronašao Semedo.

Naravno, to je nogomet pa je stigla kazna: u 93. minuti Andre Silva zabio je za pobjedu Milana! Calhanoglu je napravio pola posla, dodao do Kessieja, a ovaj je asistirao Portugalcu.

Barca je imala 20 udaraca, Milan osam, Barca i 68 posto posjed lopte, ali izgubila je.

Nikola Kalinić nije ulazio u igru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani