Obavijesti

Sport

Komentari 40

Mile voli plažu: Nekad su za njega glasovali, a sad prijete

Mile voli plažu: Nekad su za njega glasovali, a sad prijete
1

Navijači Hajduka glasovali su za Artema Milevskog na izborima, a sad mu i prijete jer bezbrižno uživa na plažama dok njegovi suigrači igraju važne utakmice

VIDEO

Prošla je godina od kad je Artem Milevski stigao u Hajduk, godina u kojoj se, uz Ševčenka, najveća legenda ukrajinskog nogometa podsjetila kako je nekad bio popularan i obožavan, ali i kako se ne zna nositi s teretom slave i popularnosti.

Milevski je u Split stigao sa stigmom 'kralja noćnog života', koji više voli votku i žene od nogometa, koji je pijan slupao skupocjeni Ferrari dok je pokušavao oživjeti karijeru u Gaziantepu, koga su izabrali među 'lord of the drinks' - prvu postavu nogometaša pijanica, uz bok Garinchi, Bestu, Gascoignu...

U Hajduku su bili oprezni, dali su mu probni rok od tri mjeseca da se spremi i Artem je ozbiljno prionuo treninzima. Nakon nekoliko solidnih izdanja najavljivao je i povratak u reprezentaciju, a simpatičan i neposredan kakav već je, ubrzo je postao i ljubimac navijača. Na Poljudu su trljali ruke, vjerovali su kako će na Milevskom lijepo zaraditi, pogotovo nakon što prođe pripreme, pa su mu aktivirali aneks ugovora, koji mu garantira 15.000 eura mjesečno, sve do ljeta 2016.

No Milevski nije prošao ni te, ni sljedeće pripreme, igrao je sve slabije, a na društvenim mrežama fotografije s terena, zamijenile su one iz provoda. 'Vječno mladi i perspektivni nogometaš' kako je sebe nazvao, čije su ime navijači Hajduka dodavali među predsjedničke kandidate na izbornim listićima, ubrzo je postao 'Mile viski', šalili su se kako bi se i Jacques Houdek brže spremio te kako Hajduk ima dva 'tamnoputa' napadača - uz Ohandzu i njega, jer je redovno objavljivao preplanule fotografije s plaže.

Nedavno mu je trener Burić oduzeo 'desetku', morao je zbog propuštenog treninga kupiti i dva 'fitnes bicikla', no nije se Mile dao. Gurao je i dalje po svom, štoviše, na kupanje je vodio i nove suigrače, Radčenka i Biljija, koji su došli kao pojačanja, a danas su i oni daleko od postave. 'Problem Milevski' za Hajduk je gotovo nerješiv, jer on uredno izvršava sve svoje obaveze, a to što njegovo zalaganje na treninzima i trenutna kvaliteta nisu na očekivanoj razini, nije dovoljan razlog za raskid ugovora. Svaki gol Milevskog stajao je do sada Hajduk 250.000, a svaka minuta provedena na terenu točno 525 kuna.

Milevski i dalje uživa u Splitu, malo trenira, više se kupa i provodi, uz pristojan dnevni džeparac od 500 eura, no ono na što nije računao je da je od obožavanog igrača postao gotovo omražena figura. Prijeteće poruke na društvenim mrežama sve su brojnije, a život u Splitu, koji je toliko hvalio i obožavao, uskoro bi mu mogao postati jako kompliciran, jer navijači Hajduka znaju biti jako neugodni prema igračima koji se ne odnose prema bilom dresu s dužnim poštovanjem.

Kako će se rasplesti ova priča nije teško predvidjeti, kao ni tko će na koncu izvući 'deblji kraj'. Izvući će ga i Hajduk, i Milevski, a i svi oni koji su vjerovali da će Artem opet biti Milevski, a ne samo 'Mile viski'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"
Marinić Kragić o zatvoru: Stavili su me u ćeliju s pet ljudi. Plaču majka, ja, policajci... Opeklo me
VIDEO: 'BARAKUDA' OTVORIO DUŠU

Marinić Kragić o zatvoru: Stavili su me u ćeliju s pet ljudi. Plaču majka, ja, policajci... Opeklo me

Pozvali su me na policiju i rekli da sam ja organizator svega, bakljaš. Kad neupućeni pročitaju da si orjunaš, to te prati. Obavljao sam veliku i malu nuždu na čučavcu, kraj svih, otkrio je zlatni hrvatski vaterpolist