Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Milijun razloga za brak: Pamela, udaj se za mene!

Kenijska atletičarka Pamela Jelimo vratila se u rodno selo nakon što je osvojila zlato u Pekingu i milijunsku nagradu zbog pobjede na Zlatnoj ligi

AFP
Foto: AFP
0 komentara

U koloni koju je činilo više od 200 automobila olimpijska pobjednica i svježa milijunašica stigla je u rodno selo. Sletjela je helikopterom, a put nastavila automobilom. Kada je stigla u svoj Kapsabet dočekala ju je masa navijača i obožavatelja, a dominirali su transparenti s vrlo jasnom porukom: "Pamela, udaj se za mene!"
Pameli Jelimo je samo 18 godina, a već je pokorila konkurenciju na 800 metara. Ovo je definitivno njeno vrijeme, iako je još uvijek tako mlada i najveće stvari su vjerojatno tek ispred nje. Prvo je u Pekingu osvojila zlatnu medalju, a nakon Olimpijskih igara nastavila je svoj niz. Pobijedila je na posljednja dva mitinga Zlatne lige, a kako je bila najbrža i na prva četiri, osvojila je milijun dolara. Da je Blanka Vlašić pobijedila u Bruxellesu, imala bi pola milijuna, ovako je cijela nagrada otišla u njene ruke.
- Od ponosa mi teku suze. Ovo je moja kćer, koju apsolutno obožavam, a sada joj se cijeli svijet divi zbog sve što je postigla - pred okupljenim mnoštvom je rekao John Busienei, Pamelin otac.
Na proslavi na kojoj je Pamela bila glavna i jedina zvijezda, cura koja je pokazala i da se iz malog kenijskog sela može doći do svjetskog vrha, stigla je i zanimljiva najava. Uskoro će jedna od ulica u Kapsabetu nositi ime 18-godišnje sportašice koja je tako rano pokorila svijet 800-metrašica...

Naši partneri pišu
Message