Obavijesti

Sport

Komentari 7

Minuta šutnje za pretučenog Lovrenčića, Medveščak slavio

Minuta šutnje za pretučenog Lovrenčića, Medveščak slavio
6

Medveščak je pobijedio slovenske Jesenice Acron 5-2 u 25. kolu EBEL-a, a Ledena je ušutila na minutu u znak potpore za mladog pretučenog Zvonimira Lovrenčića

VIDEO

Ustanite ako ste i vi protiv. Vjerojatno ste čuli da je naš Zvone pretučen stoga minutom tišine recimo 'ne' nasilju', rekao je preko razglasa spiker u Ledenoj dvorani uoči početka utakmice između Medveščaka i Jesenica.

Hokej je bio u drugom planu, svi u i oko Medveščaka bili su potreseni brutalnim napadom na svog Zvonimira Lovrenčića (19), koji je pretučen u noći sa subote na nedjelju, nakon što je od kluba dobio slobodan vikend. Razlog napada navodno je sukob oko djevojke.

- Ironično je da se to i nama moralo dogoditi, nama koji na svakoj utakmici ističemo poruke protiv nasilja. I dalje ćemo biti 'glasni' i nadam se da će se dečko brzo oporaviti. Mislim da će za dva mjeseca opet moći igrati - rekao je Medveščakov predsjednik Damir Gojanović.

Zvonimir, brat Marka, standarnog člana Medveščaka, navodno je oko tri sata ujutro izlazio iz kafića u Kačićevoj ulici u društvu prijatelja i prijateljice kada su ga pod još nerazjašnjenim okolnostima napala dvojica nepoznatih mladića. Završio je u bolnici s teškim potresom mozga i smrskanom vilicom, koju je operirao u nedjelju navečer.

- Ne znam što se dogodilo tako da bih vam lagao što god da kažem. Samo znam da mi brat ima teške ozljede glave - rekao je Marko Lovrenčić (28), koji je s bratom član hrvatske reprezentacije.

Inače, Medveščak je pobijedio Jesenice 5-2, a dva gola zabio je Frank Banham. Na ledu se pojavio s neobrijanom bradom.

- Ona mi je donijela sreću, ha, ha. No, supruga mi dolazi u Zagreb i ako me vidi ovakvog neće htjeti sjesti sa mnom u auto. Tako da se, nažalost, moram obrijati - rekao je Frank.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...