Obavijesti

Sport

Komentari 55

Napad na naslov i Minotaura: Miočić i Cro Cop u Hrvatskoj?

Napad na naslov i Minotaura: Miočić i Cro Cop u Hrvatskoj?
7

Miočićev menadžer izjavio je za Večernji list da bilo idealno kad bi Stipe napao pojas u Hrvatskoj, na istoj priredbi na kojoj bi se Cro Cop borio protiv Minotaura

VIDEO

Stipe Miočić razbio je legendarnog Marka Hunta u australskom Adelaideu i najavio pohod na pojas. Američki borac hrvatskih korijena slavio je tehničkim nokautom nakon što je pet rundi mlatio Hunta i srušio rekord UFC-a s 361 udarcem u toj borbi. 

Prvak Cain Velasquez i privremeni prvak Fabricio Werdum borit će se UFC 188 eventu te će ujediniti pojaseve prvaka teške kategorije. Nakon toga možemo očekivati Stipin napad na pojas u kraljevskoj diviziji UFC-a.

- Demolirao sam vrhunskog borca i želim borbu za naslov. To je jedini logički potez - rekao je Stipe Miočić nakon pobjede.

Nije nemoguće da UFC dođe u Hrvatsku.

- Nadamo se da Stipu neće seljakati po Brazilu, Kanadi, Engleskoj, Australiji... Zapravo, bilo bi idealno kad bi Stipe napao pojas u Hrvatskoj, a na istoj priredbi Cro Cop protiv Minotaura. To bi bilo sjajno - rekao je njegov menadžer Greg Kalikas, prenosi Večernji.

Minotauro se u sljedećoj borbi bori protiv Nizozemca Stefana Struvea. No Brazilac je već počeo prozivati Cro Copa i najavljivati mogući revanš borbe koja se održala prije 12 godina i u kojoj je Mirko dominirao sve do trenutka u kojem mu Brazilac izvodi polugu na ruci.

Stipe Miočić ostao je na četvrtom mjestu ljestvice teškaša, Mark Hunt pao je za jedno mjesto. Mirko Filipović nakon pobjede protiv Gabrijela Gonzage došao je na 15. mjesto.

UFC, teška kategorija:

prvak: Cain Velasquez

  • 1. Fabricio Werdum (privremeni prvak)
  • 2. Junior Dos Santos
  • 3. Travis Browne
  • 4. Stipe Miočić
  • 5. Josh Barnett
  • 6. Mark Hunt
  • 7. Andrei Arlovski
  • 8. Alistair Overeem
  • 9. Ben Rothwell
  • 10. Frank Mir
  • 11. Roy Nelson
  • 12. Matt Mitrione
  • 13. Antonio Silva
  • 14. Stefan Struve
  • 15. Mirko Cro Cop
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 55

VIDEO

VIDEO Pogledajte ludnicu ispred Maksimira! Navijači uz baklje dočekali dinamovce iz Rijeke
ZAGREB DOČEKAO RABUZINOVO SUNCE

VIDEO Pogledajte ludnicu ispred Maksimira! Navijači uz baklje dočekali dinamovce iz Rijeke

ZAGREB - Dinamo je na Rujevici pobijedio Rijeku 3-1 i osvojio Kup. Za nedjelju je najavljena velika fešta na Trgu bana Jelačića, ali su navijači u kasnim večernjim satima priredili doček igračima ispred Maksimira. Nekoliko stotina njih je dočekalo dinamovce pjesmom i bakljadom, igrači su bili oduševljeni, kao i prije tri tjedna nakon pobjede na Rujevici u prvenstvu. Izašli su iz autobusa i pozdravili navijače koji su bili u deliriju

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...
REPORTAŽA S FEŠTE

'Petko, ostani': Navijači Dinama sa snažnom porukom Petkoviću, Ristovski poveo veliko slavlje...

Iza Dinama je turbulentna sezona puna uspona i padova, ali i slatkim krajem. 'Modri' su osvojili domaću trostruku krunu, ali možda im je najveća ovosezonska pobjeda atmosfera koju su izgradili s navijačima...