Obavijesti

Sport

Komentari 11

Miočić konačno u Hrvatskoj: 'Oduvijek sam želio doći ovdje'

Miočić konačno u Hrvatskoj: 'Oduvijek sam želio doći ovdje'
21

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić održao je konferenciju za novinare nakon što je prvi put stigao u domovinu svojih roditelja. Oduševljen je primitkom...

VIDEO

Iznimno mi je drago što ste došli u ovolikom broju. Drago mi je što sam tu, u domovini svoje obitelji. Zahvalan sam na ovoj divnoj domovini i na tome što sam porijeklom Hrvat. Ljudi, super ste! Hvala vam na potpori, rekla je zvijezda UFC-a Stipe Miočić koji je u ponedjeljak održao dugoočekivanu konferenciju za novinare nakon prvog dolaska u domovinu.

Miočić je peti teškaš na trenutnoj rang-ljestvici UFC-a, a rođen je u američkom Ohiju. Karijeru u MMA-u započeo je prije četiri godine. Dosad je u sedam mečeva u UFC-u izgubio samo jednom.

- Stipe je u ovom trenutku jedna od najjačih zvijezda UFC-a. Posebno smo ponosni na to što je Stipe naših korijena. Pored velikana i legende borilačkog sporta Cro Copa, Stipe bi definitivno mogao napraviti nešto veliko za borilački sport. Radimo već neko vrijeme zajedno, surađujemo, radimo na njegovoj promociji i nadam se da ćemo tako i nastaviti - rekao je Orsat Zovko, direktor Fight Channela u čijim se prostorijama i održalo Miočićevo pojavljivanje pred novinarima.

Zovko je otkrio da se radi na organizaciji jednog turnira UFC-a u Hrvatskoj kako bi Miočić mogao nastupiti pred svojom publikom.

- Dva su grada u igri, s tim da prvi šou mora biti velik i spektakularan. Mislim da je Zagreb najbliži tome. U razgovorima smo već otišli u detalje. Čak je već i određeni "fight card" bio na stolu. Radimo maksimalno u tom smjeru. Nadam se da će se to ostvariti u 2015. Ako Stipe dobije borbu s Dos Santosom, onda bi mu već iduća borba mogla biti ona koja odlučuje o meču za titulu. Ili bi mu već idući meč mogao biti onaj za titulu. Nama je svejedno.

Miočić je bio uzbuđen zbog dolaska u Hrvatsku, gdje ima vojsku obožavatelja.

- Bilo je vrlo emotivno. Kad sam izašao iz aviona nisam plakao, ali zato moj tata jest. Bilo je mrak. Brat i ja smo bili vrlo uzbuđeni zbog dolaska. Nisam spavao. Puno mi je značilo ponovno vidjeti tatu. Zaista mi je drago što sam napokon stigao ovdje. Puno mi znače navijači. Oduvijek sam želio doći ovdje, ali jednostavno sam imao prenatrpan raspored. Napokon sam uhvatio vremena, nazvao tatu i brata i odlučio da idemo. I evo me! - istaknuo je 31-godišnji borac.

Otkrio je da mu je velika želja bila upoznati idola Mirka Filipovića, zbog kojeg se i počeo baviti borilačkim sportovima. Za kraj je obećao da će odsad ćešće dolaziti u Hrvatsku pa za kraj prokomentirao uspjeh Hrvata u borilačkim sportovima.

- Neslomljivi smo, imamo srce i ne odustajemo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe