Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Miočić: Ostajem vatrogasac, a moja sljedeća borba je - brak...

"Naravno da ću i dalje raditi kao vatrogasac. Volim pomagati ljudima i to se neće promijeniti. Sad se idem oženiti svojom prekrasnom zaručnicom"

12 komentara

Jedva čekam da se vratim kući, pokažem pojas mami, proslavim titulu i oženim se za svoju prekrasnu zaručnicu, rekao je novi UFC prvak Stipe Miočić, koji je šokirao Fabricija Werduma i oteo mu pojas.

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL/Marko Prpić/PIXSELL/Instagram

- Nisam samo ja prvak, cijeli moj tim je pridonio ovome. Svi smo trebali ovu pobjedu i svi smo dali svoj doprinos. Fabricio je jako čvrst borac, nezgodan. Malo me uhvatio na početku, ali uspio sam ga pogoditi - dodaje Stipe, koji je ostao skroman unatoč osvajanju prestižnog naslova.

- Naravno da ću i dalje raditi kao vatrogasac. Volim pomagati ljudima i to se neće promijeniti. Sad sam prvak, ali nastavit ću pomagati. Nije me briga s kim ću se sljedeće boriti. O tome će odlučiti UFC. Mene sad čeka nova borba. Ulazim u bračne vode. Ha, ha, ha, to je šala. Ispričavam se. Ali ženim se za pet tjedana i to mi je sad jedino bitno - dodaje Stipe.

Na kraju borbe sjetio se svog grada i druge domovine.

- Cleveland, imate prvaka. Hrvatska, imate prvaka - uzviknuo je Stipe, koji je prekinuo 52-godišnje prokletstvo sportskih momčadi i igrača iz Clevelanda kad se radi o šampionskim ambicijama. 

"Cavsi, sad ste vi na redu"

- Gledao sam dokumentarac na ESPN-u Believeland" o profesionalnom sportu u Clevelandu i znao sam da moram zaustaviti to prokletstvo. Idemo, Cavsi, sad je na vama red. Ja sam počeo, a vi nastavite - rekao je Stipe, koji je uoči borbe s Werdumom obećao da će osvojiti pojas prije LeBrona.

Naši partneri pišu
Message