Obavijesti

Sport

Komentari 22

Mircea Lucescu bijesan: Želim službenu ispriku Uefe i Colline

Mircea Lucescu bijesan: Želim službenu ispriku Uefe i Colline
1

Teško mi je sada motivirati igrače nakon takvih pogrešaka. Mislim da su suci namjerno griješili na našu štetu, rekao je Mircea Lucescu o velikim pogreškama sudaca u utakmici s Ukrajinom

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras od 20.45 sati igra najvažniju utakmicu dosadašnjih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. U grotlu Yeni Ataturk stadiona čeka ju Turska, koja za poraz kod kuće ne zna skoro tri godine. Posljednji put Turska je izgubila 12. studenog 2014. od Brazila 4-0.

Da je pobjediva pokazali su Ukrajinci koji su joj očitali malu školu nogometa. Ali budući da Hrvatska igra ispod svojeg prosjeka, Ivan Rakitić nije na raspolaganju, a upitan je i Mario Mandžukić, turske šanse odjednom su naglo porasle. No izbornik Turske Mircea Lucescu na posljednjoj konferenciji za medije prije utakmice s Hrvatskom više se bavio porazom od Ukrajine, koji je po mnogima nezaslužen s obzirom na pogreške sudaca.

- Ukrajina je jako dobro organizirana, no svi ste vidjeli pogreške sudaca. Napravili su pet velikih pogrešaka - rekao je bivši trener Šahtara pa se okomio na Uefinog šefa sudaca Pierluigija Collinu:

- Ukrajinci u svom stožeru imaju dva španjolska trenera, a suci su bili Španjolci. Čekam službenu ispriku Uefe i Colline, ali isprika još nije došla. A te odluke utjecale su na naš trud, igru i guraju nas u probleme.

Iako su pogreške sudaca bile prilično velike, Lucescu ne može pobjeći od činjenice da je Turska u najvećoj krizi posljednjih godina. Izgleda lošije nego ikada, a puno toga nije kako bi trebalo biti. Stoga i ne čudi što Rumunj traži isprike u sucima te kao da najavljuje katastrofu protiv Hrvatske.

- Imamo očitih problema s taktikom, nitko je se ne drži. Ista je stvar i s planom igre koji kao da ni nemamo. Razočarali su oni igrači od kojih se očekivalo da potegnu. Nadam se da ćemo protiv Hrvatske biti puno bolji, no teško mi je sada motivirati igrače nakon takvih pogrešaka. Mislim da su suci namjerno griješili na našu štetu. Zamislite, pet pogrešaka napravljeno je na štetu iste momčadi i izravno su utjecale na rezultat - izjavio je Lucescu.

Turska se nalazi na 4. mjestu u skupini s 11 bodova. Pobjeda protiv Hrvatske joj je neophodna ako želi nastaviti borbu za SP. No, Vatreni na teško gostovanje idu samo po pobjedu i ništa drugo ih ne zanima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja