Obavijesti

Sport

Komentari 4

Mirko Alilović: Sve kritike smo pobili sinoć na terenu

Mirko Alilović: Sve kritike smo pobili sinoć na terenu
1

Fantastičnom igrom u drugome dijelu slomili su Poljake, te će u današnjem finalu igrati sa starim rivalom, Francuzima, koji su lako pobijedili Dance

VIDEO

Ova pobjeda je najbolja poruka svim skepticima koji su sumnjali u reprezentaciju, poručio je nakon polufinalne pobjede nad Poljacima Mirko Alilović i nastavio:
- A ti isti sumnjaju u nas već nekoliko godina, dok mi u kontinuitetu radimo velike rezultate. Ti kvazikritičari svako malo lupaju po nama, a onda ih mi najbolje pobijemo na terenu svojim igrama. Opet sam odigrao cijelu utakmicu. No nema veze. Odigrati ću ja i to finale s Francuzima.
Mirko je proglašen igračem utakmice, u rukama je ponosno držao kutiju sa satom koji je dobio kao nagradu:
- Sačuvat ću ga za uspomenu. Nisi baš svaki dan najbolji na terenu. No pošteno bi bilo da je svatko u našoj reprezentaciji po jedan ovakav sat. Svi su bili igrači utakmice.
Iza njega laganim je korakom dolazio Ivano Balić. Držeći se za koljeno je rekao:
- Ma ne boli, samo svrbi. Biti ću spreman za finale s Francuzima. Što reći za Poljake, kad smo se odlijepili na tri razlike nije bilo teško privesti utakmicu kraju.
I Balić se okrenuo kritičarima:
- Pogledajte samo, do finala Europskog prvenstva stigli smo s potpuno novom reprezentacijom, tko je prije prvenstva vjerovao u to. Vidite i sami, borimo se kao lavovi, mlatimo i primamo batine, a sad smo u prilici da uzmemo medalju koja nam nedostaje.
Prepun dojmova bio je Vedran Mataija, kojeg je Červar nenadano bacio u vatru:
- Još sam pod dojmom. Ne znam što bih vam rekao. Ne mogu vjerovati da me je Lino Červar pozvao u repku i da sam tu među ovim dečkima i ostvario mi se san. Tko bi rekao da ću se boriti za europsko zlato - pričao je Mataija i prisjetio se svog prvog gola na ovom Europskom prvenstvu:
- Nisam baš ništa razmišljao u tom trenutku, lopta mi je došla u ruke, istrčao sam tu kontru, skočio i zabio. Hvala Bogu ušla je i nitko nije sretniji od mene.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...