Obavijesti

Sport

Komentari 8

Mirko: Fjodoru ne treba savjet, a pogotovo ne moj. To je sve...

Mirko: Fjodoru ne treba savjet, a pogotovo ne moj. To je sve...
2

Fjodor ima dovoljno godina i mislim da mu ne treba nikakav savjet. A pogotovo ne moj. Želim mu sve najbolje. To je sve što mogu reći o tome, kaže Mirko Filipović

VIDEO

Mirko Filipović 28. studenog u Južnoj Koreji bori se u UFC-u protiv pet godina mlađeg Amerikanca Anthonyja Hamiltona . Cro Cop će debitirati u Južnoj Koreji protiv grdosije od 115 kilograma. Odradio je naš borac i službenu "presicu".

- Znam da imam dosta navijača u Koreji i Japanu. Nikad se nisam borio ovdje. Osim ako se računa jedan amaterski meč iz 1996. godine. Jako sam sretan što sam dio ovog spektakla - rekao je Mirko na konferenciji za novinare.

Protivnik mu je Amerikanac kojeg zovu "Teretni vlak". Hamilton je u karijeri 14 puta pobijedio i četiri puta izgubio. Posljednji put borio se u istoj večeri u kojoj je Mirko razbio Gabrijela Gonzagu . Amerikanac je bio bolji od Daniela Omielanczuka.

Cro Copa su pitali što misli o povratku velikog Fjodora Jemjeljanjenka u UFC.

- Fjodor ima dovoljno godina i mislim da mu ne treba nikakav savjet. Pogotovo ne moj. Želim mu sve najbolje. To je sve što mogu reći - rekao je Mirko .

Iako je nedavno Fjodor poslao Mirku čestitku za rođendan preko društvenih mreža, ili su to napravili administratori Fjodorove stranice, nije tajna kako su odnosi između Mirka i ruskog borca dosta hladni. Sve je počelo prije dvije godine nakon što je Mirko izgubio od Alekseja Olejnika što je bila senzacija.

Fjodor je tada komentirao kako je Mirko daleko od borca koji je bio i da ne zna što ga više tjera u ring. Na to mu je Cro Cop odgovorio:

- Da se Fjodor borio u mom gradu, došao bih mu u hotel, odveo ga na večeru i ako bih mu imao što reći, rekao bih mu u lice. Malo je reći da sam imao respekt i simpatije prema njemu i njegovom bratu koji je  "muški" istukao 63-godišnjeg djeda da ne bi morao u ring protiv mene. Tog respekta i simpatija više nema - rekao je tada Mirko .

VIDEO

Fjodor: Spreman sam za povratak

Fjodor Jemjeljanjenko , po mnogim najbolji MMA borac svih vremena, sprema se za spektakularni povratak. Nije tajna da pregovara s UFC-om, a uskoro ćemo saznati rasplet situacije.

- Osjećam da sam spreman. Cijelo vrijeme sam trenirao. Za koga ću potpisati? Vidjet ćete uskoro - rekao je ruski borac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!
BLIŽI SE KRAJ

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!

Plus+ Početkom sljedećeg tjedna Hajduk bi trebao objaviti ime novog sportskog direktora, taj će čovjek imenovati i novog trenera, a tek potom kreće slaganje momčadi za sljedeću sezonu.
Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu