Obavijesti

Sport

Komentari 69

Cro Cop: Oproštajni meč samo ako uspijem sanirati koljeno...

Cro Cop: Oproštajni meč samo ako uspijem sanirati koljeno...
2

ODLAZAK NEUNIŠTIVOG BORCA Mirko Filipović potvrdio je u Dnevniku Nove TV kako je definitivno došao do kraja svoje karijere. Ovo je bio moj zadnji turnir, rekao je legendarni borac

VIDEO

Ono što je jučer po povratku u Hrvatsku najavio, danas je i službeno potvrdio. U intervju na Dnevniku Nove TV naš borac Mirko 'Cro Cop' Filipović najavio je odlazak u mirovinu.

Oproštajni meč samo ukoliko sanira koljeno

- Ovo je definitivno moj zadnji turnir, zadnje veliko natjecanje. Ovo je kraj moje karijere. Eventualno dolazi u obzir oproštajni meč ako saniram koljeno - rekao je Mirko Filipović u Dnevniku Nove TV.

Mirko je nakon osvajanja Rizina otkrio kako se u polufinalu i finalu borio ozlijeđen. Nateklo mu je stopalo nakon borbe protiv King Moa, a problemi s koljenom za Cro Copa su već uobičajena stvar.

Priznaje kako mu je to bilo poput pakla.

- Razgovorao sam doktorom Hudecom koji me osam puta operirao, bit ću pametniji oko koljena. Tu je sve potrgano. Nikad više ne želim takav pakao - rekao je Mirko.

Tvrdi, ovo je definitivno kraj njegove velebne karijere.

- Dao sam svoj maksimum, iako sam već par puta najavljivao kraj, ali ovaj put je to to.

Želja mu je odraditi posljednji, oproštajni meč. I to u Japanu.

- Oproštajni meč želim u Japanu, pred svojom publikom u svojoj drugoj domovini, ali samo ako uspijem sanirati koljeno. Išao sam preko granica boli, bile su to najnapornije pripreme za mene u trenažnom smislu - govori Cro Cop pa otkriva što planira u budućnosti:

- Bavit ću se sportom. Neki stranci su mi se već javili, možda ću raditi s njima. Ne vidim se u otvaranju nekog kluba i radu s rekreativcima. Sport, trening je sastavni dio mog života - jasna je legenda.

Podsjećamo, prilikom povratka u domovinu legendarni Mirko najavio je kraj svoje karijere.

- Najavio sam to, ovo sam dogovorio za ovaj turnir, nisam siguran da će zdravlje ovo izdržati. Nisam siguran da će mi koljeno to izdržati. Hrskavica je u jako lošem stanju.

U dvije minute pokorio je Saitamu

Trebale su mu svega dvije minute da osvoji Rizinov Grand Prix u Super Saitama Areni. Mirko Filipović osvojio je Rizinov Grand Prix turnir u Super Saitama Areni u Japanu! U finalnoj borbi Cro Cop je svladao iranskog hrvača Amira Aliakbarija tehničkim nokautom nakon briljantnog lijevog krošea!

Emocije su bile jače od legende hrvatskog sporta. Pustio je suzu - i zaslužio. U 43. godini obračunati se s majstorima kao što su King Mo, Baruto i Aliakbari doista je podvig vrijedan divljenja za koji će inkasirati 300.000 dolara, pojas, trofej, zlatnu medalju, vrijedan ručni sat optočen dijamantima i krstarenje.

Iranac je imao taktiku tražiti što više kontakta, na način kakav je izmorio Rusa Valentina Moldavskog i došao do pobjede sudačkom odlukom u polufinalu. Ali Mirko je na svaki nalet pravovremeno reagirao i izbjegao klinč. Aliakbari nije mogao doći sebi kad ga je Mirko pogodio ljevicom. Namirisao je Cro Cop krv i brzo završio borbu.


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...