Obavijesti

Sport

Komentari 120

Mirko: Lik me žica karte, kupim mu ih, a on pravac u kladionicu

 Mirko: Lik me žica karte, kupim mu ih, a on pravac u kladionicu
1

"Lik me prošle godine moli, žica i kumi za tri karte. Kupio sam mu ih. Kad evo ga sutra za šankom i skida sve s nebesa Realu. Stavio je 1500 kuna u kladionici..."

VIDEO

Vijest da će Mirko Filipović ići po pojas prvaka u Zagrebu na K-1 World Grand Prix finalu odjeknula je u svijetu borilačkih sportova. Prvi je to put u povijesti da će se završnica K-1 turnira održati izvan Japana. Tu je čast dobio glavni grad Hrvatske i Arena Zagrebu u kojoj će se spektakl održati 15. ožujka.

Mirko će tako pred svojim navijačima krenuti po K-1 pojas. No trenutno mu pripreme za to remete poruke da "sredi" ulaznice. Cro Cop se požalio na svom Facebook profilu.

- Dobio sam jako puno poruka vezano za ulaznice. Zaista ne znam kad će u prodaju niti koliko će koštati. Nemam veze s organizacijom, a još manje s kartama. Puno me ljudi pitalo da im "sredim" ulaznice. Ali ja ih "srediti" mogu jedino da odem i kupim ih kao što sam i zadnji put napravio, ali neću više - napisao je Mirko i otkrio:

- Kad se sjetim zadnjeg puta... Nisam škrtica, ali što je previše, previše je. Lik me prošle godine žica, kumi i moli za tri karte. Na kraju sam mu ih kupio. Kad evo ga sutra, stoji za šankom i skida sve s nebesa Real Madridu. Stavio je 1500 kuna u kladionici i popušio. Ja gledam i ne vjerujem. Nije imao za karte, a za počastiti kladionicu ima. Došlo mi je da magarca oderem od batina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 120

VIDEO

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti
Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo