Obavijesti

Sport

Komentari 56

Mirko: Pitao sam kako je Ishii, rekli su mi da je bio u bolnici...

Mirko: Pitao sam kako je Ishii, rekli su mi da je bio u bolnici...
2

Ne znam zašto mi se Fujita onako unio u lice. Ne znam japanski. Odgurnuo sam ga. Hvala Bogu imam ponuda, ali neće biti borbe s njim, kaže Mirko za Novu TV

VIDEO

Mirko Filipović na Staru godinu poslao je Japanca Satoshija Ishiija u svijet snova legendarnim high-kickom koji je zadivio svijet. Hrvatski borac dugo nije izgledao ovako spremno u ringu. Obranio je IGF pojas i vratio se u Hrvatsku. 

- To je bila lijepa Nova godina za mene. Posebna večer. Krcata dvorana u Japanu... Uz ring su bili moji nekadašnji suparnici, legende MMA borbe Fjodor, Silva, Barnett, Sapp... - rekao je Mirko Filipović gostujući u Dnevniku Nove TV.

Cro Cop je skinuo prašinu sa svog legendarnog high-kicka. Mirko je vidio šansu i pogodio je Japanca. Dovršio ga je rukama i sudac je prekinuo borbu.

- "Štrajfao" sam ga, a to zna biti i gore nego da sam ga direktno pogodio. Pitao sam uoči puta u Hrvatsku je li dobro, rekli su mi da je satima bio u dvorani, povraćao, morao je i u bolnicu. To je takav sport. Ne bih htio da bude ozlijeđen - kazao je Mirko.

Nakon borbe protiv Ishiija u ringu je gužvu stvorila stara Mirkova mušterija Kazuyuki Fujita koji je 2001. godine imao frontalni sudar s Cro Copovim koljenom. Godinu nakon toga dobio je drugu šansu i opet dobio batine. 

Sad je ušao u ring i unio se hrvatskom borcu u lice. Mirko ga je odgurnuo na pod. 

Je li to bio japanski show i pokušaj da Fujita isprovocira treći ulazak u ring protiv našeg borca? Mirko kaže da nema šanse za takav scenarij. Ponuda ima.

youtube

- Neće biti te borbe. Ne znam zašto mi se unio u lice. Nisam ga razumio. Ne znam japanski. Odgurnuo sam ga. Hvala Bogu imam ponuda, ali ne znam još što će biti. Javila se jedna organizacija... Drago mi je da su me ljudi dočekali i što me podržavaju. Lijepo se osjećam. Najljepši mogući ulazak u Novu godinu - dodao je Mirko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

UŽIVO Rijeka - Dinamo 1-1: GOL! Majstorija Brune Petkovića iz slobodnjaka za izjednačenje
PRATITE DERBI SEZONE

UŽIVO Rijeka - Dinamo 1-1: GOL! Majstorija Brune Petkovića iz slobodnjaka za izjednačenje

Marko Pjaca doveo je Riječane u vodstvo sjajnim udarcem iz penala u 50. minuti nakon što je Pierre-Gabriel srušio Pašalića, a Bruno Petković izjednačio je sjajnim udarcem iz slobodnog udarca
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti