Obavijesti

Sport

Komentari 235

Mirko dobio "prljavog" Blakea, sramotan potez Amerikanca!

Mirko dobio "prljavog" Blakea, sramotan potez Amerikanca!
10

Mirko Filipović pobijedio je na "K-1 Final 16" u Tokiju Randyja Blakea (25) odlukom sudaca. Blake je srušio Mirka dok je naš borac spustio ruke kako bi mu se ispričao

VIDEO

Prepuna dvorana i 13.000 japanskih navijača pozdravilo je legendu. Mirko Filipović vratio se u Japan nakon četiri godine. U K-1 Final 16 spektaklu na bodove je dobio 13 godina mlađeg Amerikanca Randyja Blakea. Mirko 11 godina nije izgubio borbu po K-1 pravilima i ovom je pobjedom osigurao odlazak na turnir najbolje osmorice koji će se održati u legendarnoj dvorani Madison Square Garden u New Yorku.

Nije bilo lako. Mirku je s druge strane stajao perspektivni američki borac koji do ove borbe nije imao niti jedan poraz. No Mirko je bilo prvo veliko ime s kojim se susreo u K-1. Borbu je komentirao legendarni Ernesto Hoost.

- Znam sve Mirkove dobre i loše strane. Ali nije baš dobro kad ih borac kao što je Randy Blake tek mora saznati. Mirko i dalje ima tehniku kao prije i dalje je opasan - rekla je nizozemska legenda u K-1.

Cro Cop je u ring ušao s poznatom pjesmom "Wild Boys".

- Istu je muziku imao i kad se borio sa mnom. To mi se sviđa - dodao je Hoost.

Mirko je dobro krenuo u borbu. Postavio se kao favorit, a na Amerikancu se vidjelo da je nervozan. Mirko je zadao Blakeu neugodan udarac u tijelo u prvoj rundi. Amerikanac je bio uzdrman. U drugoj rundi Mirko je nastavio s pritiskom i to mu se isplatilo. Udarac koljenom u tijelo bio je previše za Blakea. Sudac mu je morao odbrojavati.

Hrvatski je borac u treću rundu ušao s velikom bodovnom prednošću. A onda nevjerojatan potez američkog boksača. Mirko je spustio ruke kako bi se ispričao Blakeu jer ga je umalo zakačio dok je bio u padu, a to nije dozvoljeno. 

Amerikanac kao da je jedva čekao da Mirko spusti ruke. Dok ga je naš borac pozdravljao, Blake je uzvratio direktom u bradu koji je srušio Mirka na pod. 

Sudac je čak odbrojavao našem borcu koji nije mogao vjerovati što se događa. Razbjesnilo je to Cro Copa koji je borbu završio bez većih problema. Ipak je Mirko bio prepametan da bi reagirao na ovaj "prljavi" potez Amerikanca. Suci su ga na kraju proglasili pobjednikom.

Live borbe: Mirko Filipović - Randy Blake

3. Runda

<<< Počela je posljednja runda! Mirko je znao da pobjeđuje po bodovima. Nije bilo razloga za srljanje. Američki je borac dobio dva neugodna udarca u tijelo. A onda nevjerojatan potez "prljavog" Amerikanca. Mirko je pružio ruku Blakeu kako bi se pozdravio s njim nakon jednog udarca nakon kojeg je sudac zaustavio borbu, a Blake je udario Mirka dok je naš borac imao ruke dolje i poslao ga na pod. Nevjerojatno! Sudac je čak odbrojavao Mirku. Gotova je runda. Mirko je pobijedio na bodove!

2. Runda

<<< Počela je druga runda! Mirko ide naprijed, što je odlično. Nema povlačenja, jako je miran i koncentriran. Blake stalno ide unatrag. Nakon odličnog Mirkovog udarca u tijelo sudac je morao odbrojavati Amerikancu. Gotova je runda!

1. RUNDA

<<< Počela je borba Mirka Filipovića i Randyja Blakea u sumo hramu u prijestolnici Japana. Oko 13.000 navijača burno je pozdravilo našeg borca koji je prava legenda u Japanu. Dobro je Mirko krenuo, nije srljao. Uputio je nekoliko udaraca Blakeu koji se čini impresioniran.

<<< 13:30 Sve je spremno za spektakl i glavnu borbu dana! Mirko Filipović i Randy Blake spremni su za ulazak u ring. Većina od 13.000 navijača u Japanu bit će za našeg borca koji je i dalje legenda u toj zemlji. Mirko je posljednju borbu u Japanu odradio prije četiri godine. To je bio MMA meč protiv korejskog diva Hong Man Choija. Mirko je razbio svog protivnika.

<<< 13:05 Još jedna borba i Mirko. Sve je bliže glavna borba dana u Japanu. Mirko Filipović nakon četiri godine vratio se u zemlju gdje je prava legenda. Bori se protiv mladog i perspektivnog Amerikanca Randyja Blakea. Mirko je rekao da nikad nije bio spremniji. Ne muče ga ozljede i krenut će po naslov u K-1.

<<< 12:30 Čini se kako ćemo malo dulje morati čekati. Još tri borbe i Mirko nastupa. Dvorana je puna i svi čekaju glavnu borbu dana, Mirka Filipovića i Randyja Blakea.

<<< 12:05 Mirko Filipović (38) i Randy Blake (25) uskoro bi trebali izaći na borilište u sumo hramu "Ryogoku Kokugikan" u centru Tokija. Mirko na konferenciji za novinare nije bio rječit, kao i obično, dok je Randy Blake rekao kako mu je hrvatski borac bio idol te da je čak kopirao neke njegove poteze. Borba je bila predviđena za 12 sati, no kasnit će oko pola sata.

<<< 11:45 Očekujemo početak borbe Mirka Filipovića i Randyja Blakea na K-1 turniru najboljih 16 boraca današnjice. Mirko će se boriti protiv 13 godina mlađeg borca, perspektivnog 191 centimetara visokog Amerikanca kojem predviđaju veliku budućnost u K-1. No Blake se još nije susreo s borcem Mirkovog renomea. 

<<< Pratite tijek borbe na 24sata >>>

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 235
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...