Obavijesti

Sport

Komentari 74

Žestoki Cro Cop: Dopingirani Overeem pljunuo je na sport

Žestoki Cro Cop: Dopingirani Overeem pljunuo je na sport
4

Da su Alistairu Overeemu izvadili dva decilitra krvi uvjeren sam da bi to bilo dosta da umirućem slonu produlji život par godina, odgovorio je Cro Cop Nizozemcu...

VIDEO

Mirko Filipović i ja ponovno u ringu? Teško. Ja sam za njega glavobolja i on to zna. Dobro se sjeća što se dogodilo zadnji put. Tad sam ga razbio fizički i uništio mentalno, rekao je nedavno Alistair Overeem, prozvavši hrvatskog borca.

Mirko se s Overeemom borio 2008. godine. Nizozemac ga je dvaput udario u međunožje i sudac je prekinuo borbu koja je završila bez pobjednika. Cro Cop je na službenom Facebooku žestoko reagirao na Overeemove prozivke.

Youtube

- Svima koji su željni medijske pažnje savjetujem da je ostvare kroz svoje rezultate, a ne prozivanjem drugih i to maloumnim izjavama - napisao je Mirko i dodao:

- I to me proziva čovjek koji je toliko izdrogiran i nadopingiran pljunuo na ovaj sport. Čovjek koji je sve rezultate ostvario kroz takav doping... Da su mu izvadili dva decilitra krvi uvjeren sam da bi to bilo dosta da umirućem slonu produlji život par godina.

Jedan od prvih komentara na taj post bio je: "Naoštri laktove i izazovi ga".

Fjodor: Overeem? Može, ako prođe na doping testu

Overeem se više boji dopinške kontrole nego borbi. U kratkom vremenu dobio je 25 kila čistih mišića, što je gotovo nemoguće prirodnim putem. Na fotografiji ispod, Overeem (lijevo) 2003. godine i desno nekoliko godina kasnije.

Youtube

Fjodor Jemjeljanenko j e svojevremeno pristao na borbu s Overeemom uz jedan uvjet, da se Nizozemac testira na doping. Naravno da do te borbe nikad nije došlo. Overeem je dugo odbijao braniti naslov u Strikeforceu na američkom tlu zbog strogih dopinških kontrola. Znao je da nema šanse da prođe test na doping.

- On je idiot. Najgore od svega je što je sjedio ispred nas i lagao. Pa koliko glup moraš biti da koristiš steroide u ovom sportu - rekao je prvi čovjek UFC-a Dana White 2012. godine nakon što je Overeem pao na dopinškom testu.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.