Obavijesti

Sport

Komentari 251

Cro Cop je 'ugušio' Myunga pa je izazvao Silvu: Ti si sljedeći!

Cro Cop je 'ugušio' Myunga pa je izazvao Silvu: Ti si sljedeći!
5

Mirko se vratio u Saitama Arenu nakon osam godina i pobijedio je Hyun Man Myunga. Cro Cop je riješio borbu u prvoj rundi zahvatom gušenja, a potom je napravio pravi šou...

VIDEO

Vratio se u Saitama Arenu nakon osam godina, pobijedio je Hyun Man Myunga i promijenio ždrijeb Grand Prixa. Mirko Filipović pokazao je kakav status uživa u Japanu jer rijetko se ždrijeb mijenjao nakon što je to zahtijevao neki borac.

Cro Cop je bez problema odradio meč protiv Korejca Myunga kojeg je već u prvoj rundi bacio na parter i završio polugom "gušenja". Pravi šou uslijedio je nakon borbe jer je Mirko pozvao Wanderleia Silvu da dođe u ring.

Čuo sam da je Silva tu i da se želi boriti

- Nemate pojma koliko mi je drago što sam opet ovdje. Pozdravljam svoje fanove koji su ovdje sa mnom, navijače i sinove doma koji gledaju borbu - rekao je Mirko, koji se prema ždrijebu trebao boriti protiv estonskog sumo hrvača Baruta.

No Cro Cop je imao druge planove.

- Čuo sam da se Wanderlei Silva želi boriti sa mnom. Pa neka dođe, ako je ovdje. Čekam ga - rekao je Mirko, nakon čega je Silva došao u ring.

- Želim se boriti s najboljima, a Mirko je večeras bio najbolji. Prihvaćam njegov izazov- Želim se boriti protiv njega - rekao je legendarni Brazilac u ringu.

Mirko vs. Silva, part III

No to je tek izazvalo kaos. Kako promijeniti ždrijeb?

Kad je Mirko u pitanju. Bez problema. Japanski organizatori još su jedanput pitali borce pristaju li na četvrtfinalni meč, nakon što su obojica odgovorila potvrdno, čini se da su odlučili promijeniti ždrijeb.

- Poštujem Silvu, koji je legenda ovog sporta i mislim da bi bilo pošteno da se borimo odmah. Ako trebam izgubiti, neka izgubim od legende kao što je Wanderlei Silva - rekao je Cro Cop.

Mirko će se dakle, kako stvari stoje, u četvrtfinalu boriti protiv Wanderleija Silve 29. prosinca. Ako prođe, polufinale i finale su na isti dan, na Staru godinu.

UŽIVO, SAITAMA ARENA:

  • DOGOVORENO? Čini se da je sve dogovoreno. Mirko će se ipak u četvrtfinalu boriti protiv Wanderleija Silve. 
  • SILVA PRISTAO Želim se boriti s najboljim, a Mirko je večeras najbolji, odgovorio je Silva.
  • PROZVAO SILVU Čuo sam da se Wanderlei Silva želi boriti sa mnom. Pa neka dođe, prozvao je Mirko Silvu, koji se popeo u ring. 
  • KRAJ! Mirko je zahvatom gušenja izborio četvrtfinale Grand Prixa!
  • CRO COP GA RUŠI! Mirko je sjajnim zahvatom srušio Myunga. To bi trebalo biti brzo gotovo...
  • POČELO JE! Mirko protiv Hyun Man Myunga! Agresivno je krenuo Myung, odmah je uhvatio Mirka u klinč. Naš borac zasad to brani bez većih problema i okreće situaciju koljenima.
  • UŽIVO IZ ŠPANSKOG Javljamo se iz Mirkovog kafića "Virage" u Španskom gdje su se okupili prijatelji hrvatskog borca i s nestrpljenjem čekaju njegov nastup u Saitama Areni. 
  • Iz kafica Mirka Filipovica uoci meca u Japanu

    Posted by 24sata on 25. rujna 2016
  • NAJAVA Mirko Filipović ulazi u ring uz svoju himnu Duran Durana, Wild Boys. Saitama Arena burno je pozdravila legendarnog borca koji se posljednji put ovdje borio prije osam godina. Hyun Man Myung ga već čeka. 
  • NAVIJAČI Sve je spremno za borbu Cro Copa i Myunga. Spremni su i navijači u Saitama Areni koji će dočekati Mirka nakon osam godina.
  • BARUTO IZBACIO FUJITU! Estonac Baruto pobijedio je Fujitu sudačkom odlukom. Bivši sumo hrvač od 180 kilograma dominirao je protiv japanskog veterana i prošao je u četvrtfinale. Tamo bi mogao na Cro Copa.
  • GODZILA PROTIV KING KONGA Fujita i Baruto su u ringu. Estonac na dva metra ima 180 kilograma. Bit će to pravi superteškaški dvoboj u kojem je Baruto gotov čim padne na parter. Nakon ove borbe u ring ulazi Mirko Filipović koji će sigurno pratiti ovu borbu jer bi se mogao boriti protiv pobjednika ovog meča.
  • NASTAVAK Andy Souwer i Daron Cruickshank su u ringu. Nakon njih Fujita pa Cro Cop.
  • PAUZA Oko 20 minuta trajat će stanka u Saitama Areni. Potom u ring izlaze Andy Souwer i Daron Cruickshank. Iza njih slijedi spektakl. Legendarni japanski samuraj i veteran Kazuyuki Fujita protiv Baruta. Nakon njih je Cro Cop.
  • JOŠ MALO Upravo je završila borba Kizaemona Saige i Ersona Yamamota. Još dvije borbe i Mirko izlazi u ring. Andy Souwer bori se protiv Darona Cruiskshanka, a nakon njih u ringu su Kazuyuki Fujita i Baruto. Odmah poslije te borbe u ring će Cro Cop i Hyun Man Myung. Trenutno je pauza u Saitama Areni.
  • MIRKOV PROTIVNIK Hyun Man Myung ima 114,8 kilograma, teži je od Mirka 10 kila i nešto viši (190 cm - 188 cm). Dosad je imao tek pet profesionalnih borbi. Najzvučniji borac s kojim je bio u ringu je Samoana Mighty Mo od kojeg je izgubio. Ukupno ima tri pobjede i dva poraza.
  • KAKO JE PALA ZVIJER Uskoro ćemo opet čuti one poznate zvukove Wild Boysa, Cro Copove "himne". Mirku će današnja borba biti 22. u Saitama Areni, a prisjetit ćemo se kako je to izgledalo protiv zvijeri Boba Sappa, protiv kojega u to vrijeme nitko nije htio prihvatiti borbu. Nitko osim Mirka...
  • 10:00 Trenutno je na redu šesta borba po rasporedu. Karl Albrektsson protiv Valentina Moldavskog. Cro Copova borba je jedanaesta po redu. 
  • BEST OF: Dok čekamo Mirkovu borbu, prisjetimo se njegovih najboljih nokauta.
  • 9:20 Upravo je završila druga borba. Kanako Murata slavila je protiv Kyre Batare. Podsjećamo, Mirkova borba je 11. na redu što možete vidjeti dolje u rasporedu. 
  • VIDEO: Cro Cop je 2001. godine nakon pet godina iz K-1 prešao u Pride. Prvi protivnik mu je bio strašni Kazuyuki Fujita, Japanac koji je do tog trenutka imao sedam pobjeda i samo jedan poraz. No Mirko je oduševio u debiju iako nije imao previše znanja o borbi na parteru. Nije bilo ni potrebe za to. 
  • RASPORED BORBI: Borbu prije Mirka nastupit će još jedna legenda. Kazuyuki Fujita, koji je već jedanput upoznao Cro Copovo koljeno. Evo i rasporeda borbi, a stavit ćemo vam i video da se prisjetite te Mirkove pobjede protiv Fujite.
  • CRO COP SE JAVIO Pozdrav iz Saitama Arene! Opet u svojoj staroj svlačionici, neprocjenjivo. Kao i briga organizacije da me opet stave u moju svlačionicu u kojoj sam se toliko puta zagrijavao, napisao je Mirko.
  • 9:05 Rizin Grand Prix je počeo, a Gol.hr prenosi LIVESTREAM iz Japana. Mirkova borba je jedanaesta, a u ring bi trebao oko podneva.
  • 9:00 Legenda se vratila. Mirko Filipović u 43. godini života opet je u Saitama Areni gdje je rušio Vovčančina, mlađeg Jemjeljanenka, Herringa, Sappa, Silvu... Ovaj put čeka ga anonimni Korejac koji ima malo toga za izgubiti, a puno toga može dobiti ako napravi senzaciju i pobijedi Cro Copa. 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 251
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju