Obavijesti

Sport

Komentari 1

Mirza Džomba: Bez obzira na sve, još smo u igri

Mirza Džomba: Bez obzira na sve, još smo u igri
1

Rukometaše hrvatskog prvaka u drugi krug Lige prvaka vodi pobjeda protiv Schaffhausena od pet golova razlike u Domu sportova

VIDEO

Nakon poraza od Ademar Leona (26-25) Mirza Džomba nije bio raspoložen za razgovor. Pognute je glave izašao iz svlačionice, zastao na trenutak i tiho rekao:
- Nazovite me sutra, stvarno ne znam što bih vam sad rekao.
Zagrebaši su izgubili doslovce u posljednjim sekundama, teško je bilo pomiriti se s tim nakon što su vodili tijekom cijele utakmice.
Jutro nakon neočekivanog poraza Džomba je zvučao utučeno.
- Slabo sam spavao, ne ide mi iz glave kako smo izgubili. Iako nam ova tekma rezultatski nije davala ništa, bilo bi ljepše da smo pobijedili. Puno bi nam značila za samopouzdanje - rekao je Džomba, koji prije odlučujućeg meča sa Schaffhausenom ne gubi nadu.
- Bez obzira na sve, još smo u igri. Ovisimo samo o sebi, Švicarce moramo dobiti s pet razlike i idemo dalje. Brine me to što u Ledenoj dvorani igramo puno lošije nego vani. Čudno je to.

KAKO U DRUGI KRUG LIGE PRVAKA?
Siguran prolazak u drugi krug Lige prvaka zagrebaši mogu izboriti pobjedom s više od četiri gola razlike protiv Schaffhausena. U slučaju da Vardar u Skoplju pobijedi Ademar Leon, zagrebašima odgovara i pobjeda s manjom razlikom. No tad ne smiju primiti više od 27 golova (pobjeda Schaffhausena 31-27 u prvoj utakmici).
Poraz ili remi sa Švicarcima mogu donijeti treće mjesto i Kup kupova. No u tom slučaju Vardar ne smije pobijediti Ademar ili i Zagreb i Vardar svoje susrete moraju odigrati neriješeno.

SKUPINA C
1. Ademar Leon 5 4 1 0 143-130 9
2. Schaffhausen 5 2 1 2 152-144 5
3. CO ZAGREB 5 1 1 3 139-140 3
4. Vardar 5 1 1 3 132-152 3

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...