Obavijesti

Sport

Komentari 8

Mišićev brat: Trojica su nas i svi smo nogometaši. Kao djeca smo igrali u Dinamovim dresovima...

Mišićev brat: Trojica su nas i svi smo nogometaši. Kao djeca smo igrali u Dinamovim dresovima...

Josip Mišić (26) do ljeta će nositi dres hrvatskog prvaka, a Dinamo će ga onda moći otkupiti od Sportinga. Josipov stariji brat Matija igra za drugoligaša BSK Bijelo Brdo, a najmlađi brat za Zrinski iz Bošnjaka

VIDEO

Rok je bio u ponoć, a Dinamo i Sporting posao su zaključili sat-dva prije kraja prijelaznog roka. Dinamo je dobio veliko pojačanje u veznom redu. Josip Mišić (26) prošle je sezone bio sjajan na posudbi u solunskom PAOK-u. Bio je jedan od najboljih veznjaka grčke lige, a sjećamo se da je sjajne partije pružao u dresu Rijeke i Osijeka u HNL-u. 

Pokretanje videa...

dinamo 00:32

Josip se još oporavlja od operacije prepona, koja je bila u lipnju. Uskoro će početi trenirati, u Zagreb dolazi taman na utakmicu protiv Feyenoorda. Još je doma, u Bošnjacima, kraj Županje. Koliko smo mogli čuti, jako je sretan i zadovoljan zbog dolaska u Maksimir.

Zasad će imati pravo nastupa samo u HNL-u, a ako Dinamo osigura proljeće u Europi, onda će zaigrati i u Europskoj ligi. Zagrepčani su sa Sportingom dogovorili posudbu do ljeta 2021. godine, a onda će ga od kluba iz Lisabona moći otkupiti. Samo da se Josip što prije do kraja oporavi, ne sumnjamo u njegove sjajne partije u "modrom" dresu.

- Cijela obitelj je jako sretna zbog Josipova dolaska u Dinamo. Sad će opet biti blizu nas, moći ćemo ga češće gledati - kaže nam Matija Mišić (28), Josipov stariji brat.

I Matija je nogometaš, a nogometaš je i Đuro (21).

- Trojica su nas i svi smo nogometaši, svi smo veznjaci, ja sam ljevak, njih su dvojica dešnjaci - govori Matija i nastavlja:

- Đuro igra za lokalni klub, Zrinski iz Bošnjaka. Mi smo iz tog sela, odmah pored Županje. Ja sam sad u drugoj ligi, igram za BSK Bijelo Brdo. Promijenio sam puno klubova u karijeri. Igrao sam za Osijek, Cibaliju, Inter Zaprešić, Solin, Vukovar, a sad sam tu.

Matija je, dakle, u drugoj, a Josip u prvoj ligi.

- Živim u Osijeku, čim bude prilike doći ću na Josipovu utakmicu. Znate, mi smo kao mali nogomet igrali u dresovima Dinama. Naravno, kasnije smo navijali za klubove za koje smo igrali, ali smo dinamovci. Naša je obitelj navijala za Dinamo i mi smo kao djeca nosili dresove Dinama - otkriva Matija i dodaje:

- Josip baš nije volio gubiti, tako je i danas. Uvijek se ljutio kad bi gubio, ha,ha. Ja sam stariji, zbog toga bi češće pobjeđivao kad smo igrali nogomet. Eto, sad je došao u klub u kojemu neće često gubiti. Neće se imati razloga puno ljutiti zbog poraza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening