Obavijesti

Sport

Komentari 4

Miško Ražnatović potvrdio: Na NBA draft izlazi igrač Splita...

Miško Ražnatović potvrdio: Na NBA draft izlazi igrač Splita...
1

Darko Bajo je prošle godine preselio u Split, po utakmici je ostvarivao 12,3 poena i 5,8 skokova. U njegovoj karijeri skrbi poznati menadžer Miško Ražnatović. Radi se o reprezentativnom potencijalu

VIDEO

Poznati srpski pravnik i košarkaški menadžer Miško Ražnatović (53) i ovog će ljeta imati pune ruke posla. Pohvalio se na svom Twitteru kako je na NBA draft prijavio trojicu svojih košarkaša. 

Crnogorski centar Marko Simonović (20) je iza sebe imao sjajnu sezonu sa 16,2 poena i 7,6 skokova dok pandemija korona virusa nije upropastila sezonu. Simonović je u klub stigao na posudbu iz Cedevita Olimpije. Njegov suigrač Nikola Mišković (21) je bio na 9,4 poena i 4,1 skoka po susretu. 

Darko Bajo (21), hrvatski košarkaš u dresu Splita, također će se naći na draftu. On je ove sezone ostvarivao 12,3 koša i 5,8 skokova. Bajo je u Split stigao prošle godine, nakon što je Cedevita odlučila preseliti u Ljubljanu. Bajo je s Cedevitom osvojio jedan naslov prvaka Hrvatske, dva Kupa i ABA-in Superkup.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dečko iz Nove Bile u BiH visok je 206 centimetara i ima 103 kilograma, najbolje se snalazi na poziciji krilnog centra i reprezentativni je kalibar. Ipak, teško je reći da će ga netko zaista i izabrati na NBA draftu. 

Na ovogodišnji draft izlaze imena poput LaMella Balla kojem ESPN-ove projekcije predviđaju visoko drugo mjesto. Od igrača iz našeg okruženja, najbolje kotira Deni Avdija (19), izraelsko-srpski košarkaš kojem predviđaju peto mjesto.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu