Obavijesti

Sport

Komentari 111

Mišković: Očistit ćemo sudačku organizaciju za dobrobit HNL-a!

Mišković: Očistit ćemo sudačku organizaciju za dobrobit HNL-a!
4

Oni koji misle da ću se povući iz HNS-a grdno se varaju. Upravo suprotno. Odlučniji sam nego ikad da suđenje u HNL-u napokon postane onako kakvo hrvatski nogomet zaslužuje, kaže Damir Mišković

VIDEO

Vrije u vrhu Hrvatskog nogometnog saveza i na vrhu HNK Rijeka. Dopredsjednik HNS-a i predsjednik Rijeke Damir Mišković u još malo pa devet godina u hrvatskom nogometu nikad nije komentirao suđenje. Do večeras.

POGLEDAJTE VIDEO: VAR soba

Pokretanje videa...

01:01

Do sad je bilo 'Griješimo svi, i suci imaju pravo na pogrešku'. Odsad?

- Dosta je bilo. Došlo je vrijeme da se nešto promijeni u sudačkoj organizaciji. I promijenit će se! Ovo s VAR-om večeras na Rujevici je sramota za Gorana Gabrila - priča nam Mišković iz Dubaija.

- Ne govorim vam kao predsjednik jednog kluba nego kao dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza. Očistit ćemo sudačku organizaciju na dobrobit hrvatskog nogometa!

Atipični Mišković, ali: nije povisivao glas, nije zvučao kao čovjek van kontrole, nije zvučao kao osoba koja govori u afektu.

- Nikad nisam javno isticao bilo kakve zamjerke na račun sudaca, ali ovo više nisu pogreške nego napadi koji traju, napadi na neke klubove u Hrvatskoj nogometnoj ligi. Bez poštovanja za pravdu koji bi baš oni, suci, morali štititi. Bez poštovanja za fair-play. Bez poštovanja za ogroman trud koji se u klubovima ulaže i ogromne investicije koje mi u klubovima ulažemo u hrvatski nogomet. HNS to mora riješiti. I riješit će.

Rijeka: Mišković dao izjavu nakon ostavke trenera Matjaža Keka

Nijedna od rečenica nije se odnosila na Ivana Vučkovića, glavnog suca utakmice Rijeka-Šibenik 2-2 koja se igrala: 102 minute.

- Ma glavni sudac je svoj posao obavio maestralno, ali samo da bi VAR, sa ne znam koliko monitora pred sobom, sve pokvario i jednoj i drugoj momčadi, navijačima pred TV ekranima i svima kojima je naš nogomet na srcu. Neka Gabrila bude sram.

Rijeka i Šibenik susreli se na Rujevici u 19. kolu Prve HNL

Prije tjedan dana grunuli su sa silnom gorčinom iz Maksimira. Sada vi s Rujevice.

- Mogu samo poručiti onima koji se nadaju da ću se povući iz Hrvatskog nogometnog saveza kako za to: nema šanse. Tek sad sigurno neću nigdje. Očistit ćemo ovo, hrvatski nogomet zaslužuje sudačku organizaciju koja se ne ismijava sa hrvatskim klubovima - rekao nam je Damir Mišković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom