Obavijesti

Sport

Komentari 34

Doznajemo detalje Oršićeva transfera: Na pomolu odlazak iz Engleske, Dinamo je sve dalje

Doznajemo detalje Oršićeva transfera:  Na pomolu odlazak iz Engleske, Dinamo je sve dalje

Mislav je na ledu u Southamptonu, izvjesno je kako neće ostati u klubu nakon ispadanja iz lige, a Bjelica bi uz njega u klubu volio imati i Duju Ćaleta-Cara, tvrde turski mediji

VIDEO

Mislav Oršić (30) uživa u odmoru nakon turbulentne sezone u kojoj je na ljeto napustio Dinamo pa sa Southamptonom, koji mu je dao samo jednu utakmicu i šest minuta u Premiershipu, ispao iz lige. Njegova je budućnost u tom klubu i dalje neizvjesna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @orsic99

Situaciju prati Dinamo koji bi ga volio natrag u Maksimiru, ali ne pod cijenu toga da se odrekne rate od 3,2 milijuna eura koju mu Englezi još trebaju isplatiti, već da preuzme dio plaće koju je dobivao u Dinamu (oko milijun eura). Englezima se takva ideja ne sviđa.

Rado bi ga u momčadi vidio i Nenad Bjelica, trener Trabzonspora, koji je Southamptonu navodno ponudio nešto manje od četiri milijuna eura. Novi član Championshipa kupio ga je od Dinama za 5,75 milijuna, moguće je da će ovu ponudu prihvatiti i pustiti "zatočenika".

Kako doznaju 24sata, dogovora još nema. Bjelica ga želi, pregovaraju, ali još nije došlo zeleno svjetlo iz engleskog tabora.

Ćaleta-Car u paketu?

Turski portal Fanatik tvrdi da se Bjelica neće zaustaviti samo na Oršiću kad je pitanje svlačionica Southamptona, već želi dati dodatni hrvatski štih Trabzonsporu dovođenjem još jednog hrvatskog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara (26).

Premier League - Arsenal v Southampton

Za razliku od Zagrepčanina, Šibenčanin je dobio nešto više prilika na Otoku (19 utakmica, 13 u Premier ligi uz jedan gol), ali je uglavnom bio pričuva ili zamjena. Njega bi hrvatski trener u Turskoj volio na posudbi, pišu Turci. I Oršić ima još dvije, a Ćaleta-Car tri godine ugovora.

Bjelica na radaru ima i aktualnog dinamovca Brunu Petkovića, turski mediji puno su ga puta selili s Maksimira, no u tim pričama bilo je vrlo malo istine, kao i o transferu Dominika Livakovića u Fenerbahče.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika