Obavijesti

Sport

Komentari 76

"Mislio sam da ćemo otići do kraja, ali možemo biti ponosni"

"Mislio sam da ćemo otići do kraja, ali možemo biti ponosni"
2

Napravljen je vrlo dobar rezultat, ne sjajan, a najbitnije od svega je da se publika vratila. Možemo biti ponosni, rekao je nakon poraza izbornik Jasmin Repeša

VIDEO

Litva je nanijela bolan poraz Hrvatskoj, ali niti -15 ne može izbrisati sve dobro što su naši košarkaši napravili na ovom Eurobasketu.

- Čestitam im, odigrali su fenomenalno, s puno energije. Taman smo se priključili pred kraj poluvremena i onda su se opet odvojili. Previše smo se trošili da ih stignemo - rekao je Damjan Rudež i dodao kako uopće nije upitno hoće li 'gristi' u nedjelju u dvoboju za 3. mjesto:

- Medalja je u pitanju, moramo naći snage i volje.

Bojan Bogdanović ponovno je bio najbolji hrvatski igrač, ali nije mu to nikakva utjeha.

- Dali smo Kleizi previše lakih poena na početku. Nismo igrali dobru obranu i zasluženo su nas dobili. Moramo se oporaviti do nedjelje. Hvala navijačima, nosili su nas cijeli turnir, nije lako napuniti dvoranu uz ovako skupe ulaznice, bili su naš najbolji igrač.

Jasmin Repeša bio je realan, kao i uvijek.

- Pobijedila je bolja momčad. Bili su svježiji, atletičniji, presudilo je to u ovom maratonskom turniru. Dali smo sve od sebe, ali ponestalo nam je snage. Probali smo promjenama obrane, ali u napadu ništa nije išlo. Žao mi je jer sam mislio da možemo otići do kraja - rekao je izbornik za HTV i objasnio ključan trenutak:

- Imali smo -3 na startu 2. poluvremena, promašimo zicer, a oni zabiju tricu. Nakon toga još jednu. Nije išlo. Mentalno smo se također potrošili jučer, pao nam je i kamen sa srca jer smo se plasirali na Svjetsko prvenstvo, što je bio imperativ. 

Repeša je sretan što imaju dan odmora za pripremu zadnje utakmice na Eurobasketu.

- Nemaju se pravo izbrisati sve pobjede zbog ovog poraza, napravljen je vrlo dobar rezultat, ne sjajan, a najbitnije od svega je da se publika vratila. Možemo biti ponosni.

Povijest se ponovila: Hrvatska izgubila, idemo sad po broncu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem