Obavijesti

Sport

Komentari 14

"Mislio sam da je igra od prve minute prvotravanjska šala"

"Mislio sam da je igra od prve minute prvotravanjska šala"
1

Lijep je osjećaj napokon biti umoran nakon jedne Bayernove utakmice. Baš sam se zbog toga ugodno osjećao, rekao je Olić nakon što je odveo Bayern u polufinale

VIDEO

Ivica Olić nije se usrećio početkom ove sezone kad je na klupu sjeo Jupp Heynckes. Što zbog ozljeda što zbog trenerovog nesimpatiziranja Ola je izgubio mjestu u prvoj momčadi u kojoj je ulogu prvog napadača preuzeo Mario Gomez. Hrvatski reprezentativac na kapaljku je dobivao priliku u posljednjim minutama utakmica u Bundesligi te u Ligi prvaka. 

I kad su hrvatski gledatelji bili usredotočeni na utakmicu Barcelone i Milana, u međuvremenu je neumorni Slavonac srušio Marseille dvama golovima u razmaku od 24 minute. Nevjerojatno, ali Olić nije ni očekivao da će krenuti od prve minute. Kako to uvijek biva kod njega, Ivica je na najbolji način opravdao povjerenje i odveo Bavarce u polufinale.

- Pomislio sam da je prvotravanjska šala kad mi je trener Heynckes najavio da ću početi uzvratni dvoboj Lige prvaka protiv Marseillea – izjavio je Ivica Olić za službeni internetski portal Bayerna te dodao:

- Uistinu mu isprva nisam vjerovao. Baš je taj dan bio prvi travanj.

Olić je zabio 25. i 26. gol u Uefinim natjecanjima, dvama golovima postao došao do brojke od 10 postignutih golova u Ligi prvaka čime je postao najefikasniji Hrvat u tom natjecanju preskočivši Pršu i Bokšića.

Nada se da će odsad dobiti još više prilika od trenera Heynckesa.

- Trener mi je u posljednje vrijeme redovito govorio da budem strpljiv, da mi vjeruje i da će doći vrijeme kada će mi pružiti priliku. Dobro sam trenirao i natjerao ga da me gurne u igru - izjavio je napadač Bayerna i dodao:

- Prilično sam već iskusan, ali svejedno nisam najbolje spavao prošlih dana. Osjećao sam puno adrenalina: Liga prvaka meni je uvijek bila nešto posebno.

Oliću očito leže francuske momčadi. Posljednji put kad je zabio u Ligi prvaka bio je hat-trick protiv Lyona u polufinalu 2010.

- Lijep je osjećaj napokon biti umoran nakon jedne Bayernove utakmice. Baš sam se zbog toga ugodno osjećao.

Heynckes je mogao biti zadovoljan.

- Radujem se zbog Ivija. Odigrao je baš super tu utakmicu i jako puno nam odradio na terenu. Igramo zahtjevne utakmice svaka tri dana. Zato nam trebaju alternacije poput Ivija, igrači dovoljno kvalitetni da bi rješavali utakmice

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini