Obavijesti

Sport

Komentari 48

Mišo: Samo agresivno znamo, a dobro bi mi došli Leko ili Joe

Mišo: Samo agresivno znamo, a dobro bi mi došli Leko ili Joe
1

Zna se kako mi igramo. Dinamo ima izuzetno kvalitetne igrače i drži posjed lopte, ali držao je i Inter pa smo ih u Milanu iznenadili, najavio je derbi Hajdukov trener

VIDEO

Uoči današnje press konferencije trener Hajduka Mišo Krstičević produžio je članstvo u udruzi 'Naš Hajduk', što su prije njega učinili i igrači. Zato je prvo pitanje na konferenciji bilo hoće li se i njegovi igrači 'priključiti' skupini onih koji pamte pobjedu nad Dinamom. 

- Bez obzira na sve nedaće koje nas muče ovo je derbi u kojem svi skupa moramo učiniti sve da pred našom publikom pobijedimo. Bit će teško, imamo puno problema, ali vjerujemo da ćemo pružiti dobru igru i da će nas malo i sreća poljubiti, uz pomoć onoga gore, kazao je Krstičević i pogledao u plafon. 

Najveće dileme su oko obrane, hoće li mladi Zoran Nižić zaigrati od prve minute. 

- Nisam puno razgovarao s njim, nisam mu htio stvarati pritisak. On ima određeno iskustvo iz belgijske druge lige, trenira već dugo s nama, nešto malo je igrao i na pripremama i imam u njega puno povjerenje. Bez obzira kako odigra, niti će ga ta utakmica spasiti niti izbaciti iz momčadi. Još se nisam odlučio za sastav, imamo nekoliko varijanti, ali i nekoliko viroznih. Rekao sam doktoru da bi najbolje bilo da on 'izbaci' dvojicu, trojicu zbog bolesti pa da se ja ne mučim oko sastava – nasmijao se dobro raspoloženi Krstičević, koji je naglasio da Dinamo i Krunu Jurčića iznimno cijeni. 

- Drago mi je da je Kruno dobio šansu da vodi opet Dinamo, koji je sjajno organiziran, ima veliki broj kvalitetnih igrača. Mamić to odlično vodi, ima podršku svih segmenata HNS-a, i u tome su oni vrhunski. 

Krstičević je najavio da će Hajduk ustrajati na svom, napadačkom stilu igre. 

- Uvijek ista pitanja, uvijek isti odgovor. Zna se kako mi igramo. Dinamo ima izuzetno kvalitetne igrače i drži posjed lopte, ali držao je i Inter pa smo ih u Milanu iznenadili. Općenito te momčadi sa sjevera vole držati posjed lopte i mi s njima znamo imati problema, ali ja sam na tragu igre kakvu su s Hajdukom gradili Ivić i Poklepović. Agresivno, napadački, pa ako koji put i izgubimo, nema veze. Drugačije s ovom mladom momčadi i ne možemo, lijepo bi bilo da imamo Leku ili Šimunića, da podviknu, postave igrače u raspored. Bit će to borba dva različita stila – najavio je Krstičević, koji nije želio govoriti o slabim stranama Dinama. 

- Što god da kažem, uvijek se nešto krivo prenese ili napiše, pa se stvaraju dodatne tenzije koje nikome ne trebaju.

Nasmijao se na informaciju da će biti pomoćnik Štimcu

- Stvaramo dosta šansi, dobro igramo i nadamo se da ćemo postići gol više od protivnika. Uzdam se u momčad, a ne u pojedinca. Rad nas je izdigao, nikakve manipulacije, pomoći... I u Koprivnici nam je poništen regularan gol, jedina šansa Belupa je bila nakon ruke - kazao je Krstičević, koji se nasmijao na upit priključuje li se stožeru reprezentacije. 

- Zvala me supruga da je to pročitala, ha, ha, ha...

Šest sudaca na derbiju

Po prvi put pravdu će dijeliti šestorica sudaca.

- Ja sam oduševljen. Do sad nam nitko nije pomogao niti poklonio jedan aut ili korner, dapače, valjda će sada biti bolje nego prije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...