Obavijesti

Sport

Komentari 5

'Mister 100%? Treba odstupiti kada ste na vrhu, tako ću i ja'

'Mister 100%? Treba odstupiti kada ste na vrhu, tako ću i ja'
3

Nisam imao nikakvu komunikaciju s Nenadom Bjelicom, znamo da je to zabranjeno. Prvi gol Dilavera u HNL-u i prvi gol Majera ove sezone? Ma mi smo to tako i planirali, sa smješkom je rekao Poms

VIDEO

Dinamo je mirno riješio 'operaciju Istra', Zagrepčani su pogocima Dilavera i Majera slavili 2-0, nastavili pozitivan niz u domaćem prvenstvu. Jasno, Nenad Bjelica nije vodio ovaj dvoboj zbog suspenzije, pa je momčad vodio njegov pomoćnik Rene Poms.

Pokretanje videa...

00:39

- Ušli smo utakmicu brzim golom, ali nismo igrali kako smo zamišljali ili planirali prije same utakmice. Predugo smo držali posjed, igrali sporo, lopta nam nije tekla dovoljno brzo. Pozitivno je bilo što nam gosti nisu radili opasne situacije, pa nismo primili gol - kaže Rene Poms, pa nastavlja:

- Razgovarali smo na poluvremenu o tome, pa smo u nastavku bili brži, dijagonalno smo mijenjali strane, imali i nekoliko dobrih prilika. Razumijem igrače, teško je nakon emocionalno zahtjevne utakmice protiv Hajduka zadržati isti ritam intenziteta u sljedećoj utakmici.

Jeste li tijekom utakmice razgovarali s Nenadom Bjelicom...

- Ne, znamo da je to zabranjeno, pa nije između nas bilo nikakve komunikacije.

Dinamo ste vodili u dvije utakmice, protiv Benfice i Istre, imate dvije pobjede, a 'modri' pod vama još nisu primili niti jedan gol. Treba li Nenad Bjelica strahovati za svoj posao?

- Kod nas se kaže kad ste na vrhuncu onda trebate odstupiti sa svoje pozicije, sad je vrijeme. Neka tako bude i sa mnom, haha.

Emir Dilaver je pod vašim vodstvom zabio prvi gol za Dinamo u HNL-u, Lovro Majer prvi gol ove sezone...

Zagreb: Hrvatski Telekom Prva liga, Dinamo - Istra 1961

- Haha, to smo tako planirali - sa smješkom je završio Poms.

Trener Istre 1961 Ivan Prelec bio je poslije utakmice sasvim realan...

- Zaslužena pobjeda Dinama. Otvorili su utakmicu ranim golom iz prekida, što smo maksimalno htjeli izbjeći, ali nismo uspjeli. Mislim da smo u određenim fazama igre dobro parirali Dinamu, početkom drugog dijela imali i neke opasne situacije. Nažalost, Delić je jednom zakasnio na loptu, da smo tu zabili možda bi zakomplicirali utakmicu, unijeli dodatnu nervozu u domaće redove - kaže Ivan Prelec, pa nastavlja:

- Ipak, Dinamo je brzo zabio drugi gol i riješio pitanje pobjednika. Moja sudbina? I dalje ostajem na klupi Istre. Svi konkurenti za ispadanje su izgubili u ovom kolu, pa je sve kao i prije. No, mi se želimo fokusirati na sebe, ima još dosta utakmica do kraja. I ako nećemo vjerovati da u svakoj od njih možemo nešto napraviti, onda ćemo teško ostvariti zacrtani cilj i ostati u ligi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani