Obavijesti

Sport

Komentari 213

Misterij riješen: Ronaldu ne fali novca, njemu nedostaje ljubavi

Misterij riješen: Ronaldu ne fali novca, njemu nedostaje ljubavi
2

Nemojte misliti da je u novcu problem, jer nije. Potrebno mu je malo više pažnje, ali i naše ljubavi. Pomoći ćemo mu, rekao je suigrač Cristiana Ronalda Alvaro Arbeloa

VIDEO

Uzrujan sam i tužan. Osjećam se neželjeno, u klubu znaju za to, rekao je portugalski napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo koji u utakmici protiv Granade iz protesta nije slavio golove.

Što se događa s Ronaldom? Njegov agent kaže kako problem nije od jučer te da mu se štićenik povjerio. Ronaldo navodno ima problema s nekim u svlačionici. Španjolski mediji pišu kako je Portugalca zasmetala izjava suigrača Marcela kako bi Iker Casillas trebao dobiti Zlatnu loptu, a ne on.

Općepoznata je stvar da Ronaldo ima golemi ego. U djetinjstvu je dobio nadimak "cmizdravac". Teško podnosi kritiku i poraze.

- Plakao je i ljutio se kad je gubio ili kad mu suigrač ne bi dodao loptu - rekla je njegova majka Dolores prisjećajući se Ronaldovih dogodovština iz mladosti.

Pojavile su se informacije i da je Ronaldo tužan jer je "tek" deseti najplaćeniji igrač današnjice. No Ronaldov suigrač Alvaro Arbeloa uvjerava kako se ne radi o novcu.

- Nije u novcu problem! Očito je Ronaldu potrebno samo malo više pažnje i ljubavi. Mi ćemo mu to kao suigrači, prijatelji i obitelj pružiti. Svatko ima pravo biti tužan. Pomoći ćemo mu - rekao je Arbeloa.

Ronaldo nije dobro prihvatio izbor za najboljeg europskog nogometaša godine. Andres Iniesta proglašen je za najboljeg igrača ispred Messija i Ronalda. Portugalac je bio uvjeren kako će on biti najbolji. Čak je doveo i djevojku Irinu Shayk kako bi to zajedno proslavili. No nakon objave da nagrada ide Iniesti, Ronaldo je brzinom vjetra napustio pozornicu i pritom zaboravio na djevojku po koju se kasnije vratio u dvoranu.

Arbeloa kaže kako to nije istina te da mediji često stvore krivi utjecaj o Ronaldu.

- Ljudi vjeruju medijima koji imaju jak utjecaj. Nadam se da će Ronaldo ostati u Real u do kraja karijere - dodao je Arbeloa.

Čini se kako je upravo OVO rješenje za Ronaldove probleme. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 213
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta