Obavijesti

Sport

Komentari 13

Vatreni ostali bez Sose? 'Vučem ozljedu već dva i pol mjeseca'

Vatreni  ostali bez Sose? 'Vučem ozljedu već dva i pol mjeseca'

Teško mi je sada reći, na prvu je dosta bolno područje. Ne znam kako će biti sutra, rekao je Borna Sosa nakon utakmice s Austrijom. Dalić je već ranije ostao bez Gvardiola...

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija doživjela je potop na otvaranju novog izdanja Uefine Lige nacija. U Osijeku su nam Austrijanci utrpali tri gola, dok su Vatreni ostali bez 'ispaljenog metka'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Navijači u Tvrđi 01:09

- Definitivno razočaranje za sve nas. Čudna utakmica. U prvom su dijelu dobro izgledali prema naprijed, imali neke šanse. Izgledalo mi je dobro, čak i odlično. Primilo smo gol iz polu kontre. Stajali smo loše, imali su puno prostora. Veliko razočaranje, ali ostale su još tri utakmice. Moramo ostati uzdignute glave i izvući pouku - rekao je Lovro Majer za Novu TV nakon utakmice.

Majera je ugledni L'Equipe uvrstio u najbolju momčad francuskog prvenstva, danas je dobio priliku od prve minute, a nakon katastrofe (bez posljedica) nije mu bilo na kraj pameti pričati o osobnom učinku.

- Glupo je pričati o individualnoj igri nakon ovakve utakmice. Svi moramo bolje, moram ja bolje, vjerujem da će tako i biti.

UEFA Nations League - Group A - Croatia v Austria

U drugoj utakmici u grupi, Danska je sa 2-1 šokirala Francuze usred Pariza.

- Zanimljivo, da. Francuska je favorit. Ništa nije gotovo, moramo zaboraviti na ovu utakmicu. Imamo puno toga za naučiti od danas, popraviti detalje i mislim da možemo odigrati puno bolje i ići na pobjedu u sve tri utakmice - zaključio je Majer.

- Mislim da smo ušli dobro. U prvih 25 minuta imali posjed, kontrolu i prilike. Na kraju odeš na poluvrijeme 0-1 a moraš voditi. Onda primimo dva glupa gola i utakmica ode u drugom smjeru. Danas nas nije išlo.. Austrijanci su odigrali odličnu utakmicu, bili su superiorniji, moram im čestitati. Mislim da ovo nije ništa strašno, imamo još utakmica pred nama - rekao je Borna Sosa.

UEFA Nations League - Group A - Croatia v Austria

Beka njemačkog Stuttgarta u drugom poluvremenu zamijenio je Borna Barišić.

- Riječ o ozljedi. Vučem ju već dva i pol mjeseca. Ne znam što će se sada desiti, zasad situacija nije baš najbolja. Teško mi je sada reći, na prvu je dosta bolno područje. Ne znam kako će biti sutra.

Ozljeda Sose vuče velike probleme za Zlatka Dalića. Ostane li izbornik bez lijevog beka Stuttgarta, na raspolaganju će na toj poziciji imati tek Bornu Barišića.

Prošlo je razočaravajuće za nas. Nismo loše ušli u utakmicu, imali smo prilika i poluprilika, ali nismo ih iskoristili. Kasnije smo primili golove i nismo se uspjeli vratiti. No, događalo se ovo već. sad je potrebna što bolja reakcija protiv Francuske. Primili smo drugi i treći gol, onda smo nešto pokušavali, vidjeli da to nije to. Samo bih htio zahvaliti navijačima na podršci, žao mi je što smo ovako prošli i što su ostali razočarani. Sigurno će biti još teže jer je Francuska izgubila od Danske, treba dobro izanalizirati Francuze, odmoriti se, rekuperirati i dobro reagirati pred domaćim navijačima koji će opet biti odlična podrška - kazao je nogometaš Rangersa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti