Obavijesti

Sport

Komentari 6

Mladi rukometaši izgubili su od Nijemaca, u polufinalu će igrati protiv Slovenije u Varaždinu

Mladi rukometaši izgubili su od Nijemaca, u polufinalu će igrati protiv Slovenije u Varaždinu

Naši mladi rukometaši izgubili 26-23 (13-10) u posljednjem susretu druge skupine na Euru od Njemačke, idu u polufinale kao drugoplasirani te ih tamo čeka reprezentacija Slovenije koja je bila prva u svojoj skupini

VIDEO

Hrvatska muška rukometna reprezentacija do 19 godina doživjela je prvi poraz u svom petom nastupu na Europskom prvenstvu kojem su domaćini Koprivnica i Varaždin, a bolji od hrvatskih rukometaša bili su njihovi vršnjaci iz Njemačke koji su slavilli sa 26-23 (13-10) u dvorani Fran Galović u Koprivnici. 

Hrvatska se kao drugoplasirana reprezentacija skupine II plasirala u polufinale u kojem će joj u petak suparnik biti reprezentacija Slovenije, pobjednik skupine I. Njemačka je pobjedom nad Hrvatskom osvojila prvo mjesto u skupini II te će u polufinalu igrati protiv drugoplasirane reprezentacije iz skupine I, a to je Španjolska.

Njemačka je cijelim tijekom utakmice u Koprivnici bila u vodstvu, nakon što je otvorila dvoboj sa 4-0. Hrvatska je samo jednom uspjela izjednačiti početkom drugog poluvremena (14-14), ali izabranici Kreše Ivankovića nisu imali snage za preokret.

Patrik Hršak je s devet pogodaka predvodio strijelce Hrvatske. Ivan Barbić je postigao četiri, a Jakov Dujić i Mario Zakić po tri. Nijemce je sa šest pogodaka predvodio Nico Schottle, a četiri gola postigao je Stephan Seitz. U drugoj utakmici skupine II Portugal je pobijedio Dansku s 31-27. Njemačka je završila natjecanje s pet bodova, Hrvatska je osvojila četiri, Portugal dva, a Danska jedan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U skupini I Slovenija je bila prva s pet bodova, Španjolska ih je sakupila četiri, Švedska tri, a Island je ostao bez bodova. Završni dio Europskog prvenstva za igrače do 19 godina bit će odigran u Varaždinu. Polufinala su na rasporedu u petak, u terminima od 17.30 te od 20 sati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu