Sport

Komentari 4

Mladi 'vatreni' danas će saznati protivnike: Koga biste na Euru?

Mladi 'vatreni' danas će saznati protivnike: Koga biste na Euru?

Ždrijeb u Nyonu počinje u 15 sati. Možete ga pratiti uživo putem Uefine službene internetske stranice. Šesnaest reprezentacija na ždrijebu će biti podijeljene u četiri skupine od četiri reprezentacije

Na završni turnir U-21 Europskog prvenstva plasiralo se devet pobjednika skupina te pet najboljih drugoplasiranih momčadi, među kojima je i Hrvatska. Na prvenstvu će im se pridružiti domaćini turnira Mađarska i Slovenija

Ždrijeb u Nyonu počinje u 15 sati. Možete ga pratiti uživo putem Uefine službene internetske stranice.

POGLEDAJTE VIDEO: Nikola Moro nakon plasmana na Euro

Šesnaest reprezentacija na ždrijebu će biti podijeljene u četiri skupine od četiri reprezentacije, s time da domaćini turnira već znaju u kojim će skupinama te na kojoj poziciji unutar skupine nastupati na nadolazećem Euru U-21. Mađarska se nalazi na prvoj poziciji u skupini A, dok se Slovenija nalazi na prvoj poziciji u skupini B.

Utakmice unutar Skupina A i C bit će odigrane u Mađarskoj, dok će reprezentacije u Skupinama B i D fazu skupina na Euru U-21 provesti u Sloveniji.

Plasirane reprezentacije podijeljene su u četiri jakosne skupine, a mladi Vatreni nalaze se u trećoj jakosnoj skupini, uz Rumunjsku, Češku, i Rusiju.

Jakosne skupine

Raspored U-21 Europskog prvenstva promijenjen je uslijed pandemije koronavirusa te će završni turnir po prvi put biti održan u dva odvojena termina.

Utakmice unutar skupina bit će odigrane između 24. i 31. ožujka 2021. godine, dok će utakmice u fazi na ispadanje biti odigrane između 31. svibnja i 6. lipnja. Finale će biti održano 6. lipnja u Ljubljani.

Najčitaniji članci