Sport

Komentari 0

Mladostaši ispali iz CEV kupa

Odbojkaši Mladosti završili su europski put za ovu sezonu. Talijanska Monza, očekivano, bila je prevelika prepreka za zagrebačku momčad koja je u dvije utakmice 1/16 finala CEV kupa dohvatila dva seta.

Kao i prije tjedan dana u Domu odbojke, Talijani su pobijedili 3-1 (23-25, 25-14, 25-15, 25-20). Mladost je, da bi imala šanse za prolazak u zlatnom setu, trebala pobjedu uz najviše jedan izgubljeni set, dobro je i krenula osvojivši prvi, no Monza je u nastavku pokazala klasu i potvrdila prolazak u osminu finala drugog po jakosti europskog natjecanja, dok se Mladost okreće obavezama u hrvatskom prvenstvu i Kupu i Mevza ligi.

- Imamo četiri utakmice u tjedan dana. Nakon Monze u subotu dočekujemo Sisak u Superligi, onda idući tjedan igramo dva susreta s Rijekom, jedan u Kupu Hrvatske, drugi u Superligi, pa s Rovinjom zaostalu utakmicu Superlige, da bismo sljedeću subotu išli u goste austrijskom Grazu u Mevza ligi. A u taj raspored treba još negdje 'ugurati' i treninge - kazao je trener Radovan Gačić.

Mladostaši ispali iz CEV kupa