Sport

Komentari 8

'Modri' i Puljani odali su počast Ćiri: Nosili su 'njegov' bijeli šal

'Modri' i Puljani odali su počast Ćiri: Nosili su 'njegov' bijeli šal

Miroslav Ćiro Blažević napravio je mnoge uspjehe uz bijeli šal poput onog legendarnog osvajanja prvenstva Jugoslavije 1982. godine, a s tim su mu proslavljenim 'dodatkom' odali počast na Maksimiru

Na klupi Dinama bio je u četiri navrata, a na Maksimiru je proslavio karakteristični bijeli šal. Miroslav Ćiro Blažević preminuo je dan prije 88. rođendana, a ostavio je veliki trag na klupi 'modre' momčadi koju je vodio u četiri navrata. Osim minutom šutnje, posebnom su mu gestom odali počast nogometaši aktualnog hrvatskog prvaka i momčadi s Aldo Drosine.

PRATITE LIVE POSLJEDNJEG OPROŠTAJA ĆIRE BLAŽEVIĆA

Oni su, kao i sudačka trojka, prije susreta nosili taj spomenuti bijeli šal kojeg danas svi povezujemo uz 'trenera svih trenera'.

Minuta šutnje za Ćiru i žrtve potresa u Siriji i Turskoj Minuta šutnje za Ćiru i žrtve potresa u Siriji i Turskoj Minuta šutnje za Ćiru i žrtve potresa u Siriji i Turskoj

S Dinamom je osvojio prvenstvo Jugoslavije 1982. godine i Kup godinu dana kasnije, zatim 1993. prvenstvo Hrvatske i godinu dana kasnije Kup te 2003. s Dinamom ponovno osvaja ligu.

Najčitaniji članci