Obavijesti

Sport

Komentari 10

Modrić: Ancelotti je najbolji, a Ronaldovi uspjesi su čudesni

Modrić: Ancelotti je najbolji, a Ronaldovi uspjesi su čudesni
1

Zasad radi doista dobro te sam siguran da će imati dobru trenersku karijeru. On točno zna što želi, a ne govori puno, rekao je u razgovoru za BBC Modrić o Zidaneu

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić rekao je da je osvajanjem Lige prvaka s Real Madridom 2014. ostvario san te da u madridskom klubu želi ostati što dulje.

- Uživam u svakom trenutku od kada sam ovdje, živim san. S osvojenim peharom Lige prvaka ostvario se moj san. Ovdje imam ugovor na još dvije pol godine te ću nastojati ostati što je moguće dulje - rekao je Modrić u razgovoru za britansku televiziju BBC.

Upitan o dosadašnjim trenerima u Real Madridu od ljeta 2012. godine - Jose Mourinhu, Carlu Ancelottiju i Rafaelu Benítezu- rekao je:

- Imao sam jako dobar odnos sa svima, svi su mi pomogli da napredujem, ali ako moram izabrati jednoga onda je to Ancelotti. Imali smo sjajan odnos, i još uvijek ga imamo.

Istaknuo je i kako je njegov sadašnji trener Zidane „odličan, da od njega može puno naučiti“.

- Zasad radi doista dobro te sam siguran da će imati dobru trenersku karijeru. On točno zna što želi, ne govori puno, kaže nam što želi od nas i svi su ovdje sretni s njime. Njegovi treninzi su intenzivni i zanimljivi. Nadam se da će vratiti naslove u Madrid - izjavio je 30-godišnji vezni igrač.

Pohvalio je i portugalskog napadača Cristiana Ronalda.

- Čudesno je što je Ronaldo postigao, sjajan je suigrač, zbog svega što je učinio ljudi puno očekuju od njega u svakoj utakmici, no to je teško ostvariti. On je i dalje jedan od najboljih igrača na svijetu, sretni smo što je s nama - rekao je.

Britansku novinarku zanimalo je pomaže li mu na terenu prijateljstvo s Velšaninom Garethom Baleom s kojim je bio u londonskom Tottenhamu.

- Pomaže puno, znamo se dobro još iz dana u Tottenhamu, promijenio je poziciju u odnosu na to vrijeme, prije je više bio krilo sada je napadač te je sada puno snažniji i brži nego onda - rekao je Modrić te zaključio:

- Imao sam četiri sjajne sezone u Tottenhamu, uživao sam ondje, imao podršku svih te ću zauvijek biti zahvalan na ljubavi koju su mi pružili.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'