Obavijesti

Sport

Komentari 177

Luka ljut na pitanje o Mamiću: Nemate što pametnije pitati?!

Luka ljut na pitanje o Mamiću: Nemate što pametnije pitati?!
2

Engleski novinar pitao je Modrića za "slučaj Mamić", a Luka ljutito odgovorio: Nemate ništa pametnije za pitati? Koliko ste dugo smišljali to pitanje? Znate li da je Svjetsko prvenstvo u nogometu?

VIDEO

Luka Modrić i reprezentacija odradili su trening na stadionu u Kaliningradu, gdje ćemo sutra igrati protiv Nigerije. Medija je bilo mnogo, a engleske medije, odmah na početku, zanimalo je je li ovo posljednja šansa ove generacije.

- Mislim da imamo jako dobru generaciju, igrače koji igraju u velikim klubovima i nositelji su tih klubova. Imamo mlade igrače koji nadolaze, spoj mladosti i iskustva i s pravom su velika očekivanja. Ali, mi sami najviše očekujemo, više od drugih. U to se možemo kladiti. Vjerujem da ćemo opravdati epitete koji se vežu uz ovu generaciju i da ćemo napokon napraviti rezultat. Neka nas posluži i malo sreće, bez nje to ne ide - odgovorio je Luka Modrić. 

Španjolska je smijenila izbornika, a Luka Modrić u Realu je dobio novog trenera.

- Španjolce neće poremetiti smjena izbornika, dugo su skupa. Jako dobro znam novog izbornika, siguran sam da će posložiti. Vidio sam i tko je novi trener Reala, ali trenutačno sam fokusiran na reprezentaciju - rekao je Luka.

Utakmica protiv Nigerije bit će Luki Modriću 107. u dresu reprezentacije, no na Svjetskim prvenstvima nikad nije zabio gol. Eto, neka Nigeriji na otvaranju skine i taj maler. Luka je to zaslužio.

- Nadam se da ćemo ispuniti prvi cilj, to je prolazak skupine, a onda je sve moguće - kaže Modrić.

Zlatku Daliću ovo je prva utakmica u karijeri na Svjetskom prvenstvo, njegova najveća utakmica u karijeri. Hrvatska na otvaranju SP-a nije pobijedila od 1998. godine.

- Ovo je za mene veliki događaj, debitiram. Do sada sam bio u dresu i navijao, ali ne plašim se, iza mene je 12 godina rada i težak put. Svoje samopouzdanje ću prebaciti na igrače, možemo napraviti sjajan rezultat, ovo je sjajna generacija - rekao je Dalić. 

Nigerija nikad na SP-ima nije izgubila od europske momčadi.

- Kad god smo pobijedili prvu utakmicu, uvijek bismo prošli dalje. Ne bavim se tradicijom Nigerije, gledam samo svoju momčad, Imamo veliki respekt prema Nigeriji, imaju jako opasnih igrača, Moses, Iwobi... Ali, imamo i mi velika imena, veliki sam optimist i uvjeren sam da ćemo slaviti. Sastav? Znam kojih će 11 istrčati, ali ne želim otkriti - rekao je Dalić. 

U Kaliningradu je puno hrvatskih navijača.

- Znamo, to nam je samo veći motiv, igrat ćemo za njih. Drago nam je što je naših dosta navijača, a mi ćemo ih razveseliti pobjedom - rekao je Luka Modrić. 

Naravno, netko od engleskih medija pitao je Luku i za Zdravka Mamića, koliko mu odmaže i smeta što se to cijelo vrijeme spominje.

- Nemate ništa pametnije za pitati? Koliko ste dugo smišljali to pitanje? Znate li da je Svjetsko prvenstvo - naljutio se Luka. 

VIDI OVO: 15 zanimljivih činjenica o Nigeriji

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 177
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao