Obavijesti

Sport

Komentari 2

Modrić je najzdraviji igrač Reala

Modrić je najzdraviji igrač Reala

Modrić unatoč poznim godinama briljira na terenu u dresu Real Madrida, a prošle je godine zbog ozljede propustio samo četiri utakmice. Glasovi navijača osigurali su mu titulu najzdravijeg igrača za 2022.

VIDEO

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić (37) proglašen je najzdravijim igračem Real Madrida 2022. godine

Pokretanje videa...

Modrić na odmoru na Maldivima 01:41

Iñaki Peralta, direktor Sanitasa i izvršni direktor Bupa Europe & LatinAmerica, uručio mu je prigodnu plaketu uoči utakmice protiv Elchea na Santiago Bernabéu. 

Hrvatski veznjak dobio je najviše glasova navijača putem društvenih mreža u inicijativi koju je klub razvio u suradnji sa Sanitasom, svojim zdravstvenim djelatnicima.

Modrić unatoč poznim godinama briljira na terenu u dresu Real Madrida, a prošle godine je zbog ozljede propustio samo četiri utakmice. 

Hrvatski 'maestro' i dalje je motor momčadi te svojim čarolijama na terenu ne prestaje oduševljavati sve ljubitelje nogometa. 

U prvenstvenoj utakmici protiv Elchea, Modrić je zabio krasan gol s 15-ak metara u rašlje za konačnih 4-0 i ovacije Santiago Bernabéua. Šesti je to gol sezone za legendarnog veznjaka "kraljevskog kluba" u 30. nastupu, a ima i tri asistencije.

Real Madrid vs Elche Spanish soccer match day 21

Tajnu Modrićeve dugovječnosti u ekskluzivnom intervjuu otkrio nam je njegov privatni trener Vlatko Vučetić koji je također zaslužan za odličnu kondicijsku formu hrvatskog reprezentativca. 

- On vježbe radi u Madridu, prevencijske vježbe i one koje razvijaju mišićnu izdržljivost i ravnotežu, za razvoj aerobnog kapaciteta - kazao je Vučetić koji s Modrićem trenira kada je u Zagrebu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima