Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
84 komentara

Japanke lude za Modrićem: On je pravi muškarac i seks simbol

Tisućama japanskih žena Modrić je primjer pravog muškarca i zrači neodoljivom privlačnošću kakvu nemaju ni Cristiano Ronaldo, Gerrard Pique, Mats Hummels, Olivier Giroud...

Foto: KIM KYUNG-HOON/REUTERS, Screenshot
84 komentara

Luka Modrić je seks simbol u Japanu. Da, dobro ste pročitali.

Dok navijači diljem svijeta uživaju u potezima našeg kapetana na nogometnom terenu, dive se njegovim dodavanjima, požrtvovnosti, trnovitom putu kojega je morao prići da stigne do samog vrha, u Japanu na njega gledaju kroz nešto drugačiju prizmu.

Tisućama japanskih žena Modrić je primjer pravog muškarca i zrači neodoljivom privlačnošću kakvu nemaju ni Cristiano Ronaldo, Gerrard Pique, Mats Hummels, Olivier Giroud...

Naravno, nije njima toliko bitan fizički izgled. Lukina privlačnost krije se u njegovom uspjehu, teškom životnom putu, ratnim godinama koje je proveo u svom Zadru, igrao nogomet dok su na nebu iznad njega pucale granate, neimaštini...

 Žene iz Zemlje izlazećeg sunca jednostavno ne padaju na mišićave i visoke frajere sa savršenim frizurama i isklesanim torzima. Ne padaju na one koji izigravaju playboye. Njima je puno bitnija cjelokupna slika o muškarcu koji je unatoč brojnim preprekama i urođenom skromnošću stigao do statusa najboljeg.

Priču o Lukinoj popularnosti među Japankama otkrio je jedan od autora njegove biografije "Sin rata", Vicente Azpicarte. On je pri prvom posjetu Tokiju primijetio da japansko izdanje knjige ima drugačije korice od originalnog izdanja. U prvom planu je bio Modrićev profil i trenutak u kojemu rukom s lica pomiče svoju kosu.

- Modrića u Japanu smatraju jednim od najprivlačnijih nogometaša na kugli zemaljskoj - rekao mu je japanski urednik biografije kada je Azpicarte pitao zašto je fotografija drugačija.

DOBLETE.indd | Autor:

Eto, Luki Modriću bismo bez previše razmišljanja pridodali najbolje epitete kada je riječ o njegovoj nogometnoj genijalnosti. Ali, treba biti iskren i priznati - teško da bi itko u Hrvatskoj našeg kapetana svrstao među najzgodnije nogometaše.

Ovo je samo još jedan dokaz da nismo svi isti...

Naši partneri pišu
Message