Obavijesti

Sport

Komentari 29

'Modrić, Lovren i napadači su ključ uspjeha Hrvata na SP-u'

'Modrić, Lovren i napadači  su ključ uspjeha Hrvata na SP-u'
1

Hrvatska je oduvijek imala talentirane igrače, a ova generacija ne razlikuje se ni po čemu, pišu Amerikanci te otkrivaju 5 razloga zašto vjeruju u dobar rezultat naših

VIDEO

Iako nije jedan od favorita na Svjetskom prvenstvu, Hrvatska na krilima Luke Modrića u Brazilu može napraviti dobar rezultat, piše novinar portala Rantsportsa.

Nakon prolaska u kompliciranoj skupini i dokvalifikacija protiv Islanda, Hrvati se nadaju da mogu ostvariti dobar rezultat ovog ljeta. Hrvatska je oduvijek imala talentirane igrače, a ova generacija ne razlikuje se ni po čemu, dodaju Amerikanci te navode pet razloga zašto će to biti tako.

Dejan Lovren

Dejan Lovren ima odličnu sezonu u Premiershipu za Southampton. Svjetsko prvenstvo često je ulaznica igračima za vrhunske europske klubove, koji igraju Ligu prvaka, a nemojte misliti da Dejan Lovren to ne zna. Očekujte dobre nastupe ovog braniča iz Southamptona.

Izbjeći će Brazil u drugom krugu

Hrvatska je u skupini u kojoj bi trebala proći, iako imaju tešku utakmicu protiv Brazila. Ipak, ako Hrvatska prođe, onda će izbjeći Brazilce. Postoje i druge dobre momčadi protiv kojih će morati igrati, ali Brazil je veliki favorit jer igra pred svojim navijačima. To je težak ždrijeb, koji će Hrvatska izbjeći.

Jaka i iskusna momčad

Igrači kao što su kapetan Darijo Srna, Ivica Olić, Eduardo, Stipe Pletikosa i Ognjen Vukojević donose veliko iskustvo. Ima i mladih zvijezda koje treba paziti kao što je Mateo Kovačić. Kako god, iskusni igrači su važni za bilo koju momčad, a Hrvatska ih sigurno ima.

Napadači

S Marijem Mandžukićem, Nikicom Jelavićem, Ivicom Olićem i Eduardom u napadu Hrvatska ima jake nade na terenu i na klupi. Bayernov Mandžukić će biti prvi izbor, a ako će on trebati pomoć, tu su ostali napadači koji su u karijeri već pokazali da su sposobni zabili gol ako bude potrebno.

Luka Modrić

Hrvatska ima jednog od najboljih veznjaka na turniru u Luki Modriću, koji može kontrolirati igru dodavanjima, vizijom i sposobnošću da zadrži loptu. Luka će vući konce u sredini i vodit će momčad do situacija koje bi ih trebale voditi do pobjeda, zaključuju novinari američkog portala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače