Obavijesti

Sport

Komentari 39

'Modrić mi je uzor, toliko puta sam ga gledao da znam što će napraviti. Dao sam mu dres'

'Modrić mi je uzor, toliko puta sam ga gledao da znam što će napraviti. Dao sam mu dres'

Otkako je stigao u Premiership, stalno sam pratio njegove igre i poteze. Pomaže biti njegov navijač, jer kad igrate protiv Luke znate što će napraviti, kazao je Mount za Sky Sports

VIDEO

Još je malo ostalo do prve utakmice hrvatske reprezentacije na Euru 2020. 'Vatreni' otvaraju Euro u nedjelju u 15 sati protiv Engleske na Wembleyju.

Jedan od glavnih uzdanica Garetha Southgatea u toj utakmici bit će suigrač našeg Matea Kovačića, Mason Mount, koji je odigrao sezonu karijere, a nada se da će njoj pridodati i trofej s reprezentacijom.

England Training

Na prvoj prepreci stajat će njegov idol, Luka Modrić, kojeg je izbacio u polufinalu Lige prvaka prije nego što je i otišao do kraja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Modrić je uvijek bio igrač koji mi je bio uzor. Otkako je stigao u Premiership, stalno sam pratio njegove igre i poteze. Kad smo igrali protiv Reala, bilo mi je malo čudno jer sam toliko puta gledao njegove utakmice tako da sam čak znao unaprijed što će napraviti. Pomaže biti njegov navijač, jer kad igrate protiv Luke znate što će napraviti - kazao je Mount za Sky Sports pa dodao:

Real Madrid v Chelsea - UEFA Champions League - Semi Final - First Leg - Estadio Alfredo Di Stefano

- Iskustvo igranja protiv Luke pomaže jer želite poput njega igrati velike utakmice i želite naučiti kako podnijeti pritisak velikih trenutaka. Ove dvije utakmice protiv Reala su mi puno pomogle jer sam stekao puno iskustva igrajući protiv Luke - pokazao je enormno poštovanje prema najboljem igraču svijeta iz 2018. godine veznjak Chelseaja.

'Vatreni' sretno stigli u London, u subotu će testirati Wembley
'Vatreni' sretno stigli u London, u subotu će testirati Wembley

Mount je uoči utakmice u Madridu koja je završila remijem (1-1) preko Kovačića 'sredio' Lukin dres, a u uzvratu su se uloge zamijenile, u što mladi Englez nije mogao povjerovati.

International Friendly - Croatia v Armenia

- Razgovarao sam s Mateom Kovačićem prije prve utakmice i pitao bih li mogao kasnije dobiti njegov dres. Dobio sam ga, a u drugoj utakmici on je tražio moju majicu. Čestitao mi je i rekao da mi želi puno sreće u predstojećim igrama. Bilo je sjajno razgovarati s njim, a kad sam čuo da želi baš moj dres, nisam mogao vjerovati. Bio sam šokiran. Imati Lukin dres je posebna stvar. Čuvam ga kod kuće skupa s još nekoliko dresova koji su mi zbog nekih razloga posebni - otkrio je Mount.

Otkrivamo Dalićev tajni plan! Za Engleze pripremio iznenađenje
Otkrivamo Dalićev tajni plan! Za Engleze pripremio iznenađenje
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu