Obavijesti

Sport

Komentari 10

Modrić na klupu? Ancelotti će sljedeći put triput razmisliti. I u 39. pokazao da je najbolji!

Modrić na klupu? Ancelotti će sljedeći put triput razmisliti. I u 39. pokazao da je najbolji!

Hrvatu sezona nije počela kako je očekivao, ali povratkom Lige prvaka i on se vratio na travnjak. Bio je dobro pozicioniran, dijelio je lopte koje je samo on vidio, ishvalila ga je Marca

VIDEO

Saudijci su mu nudili svoje beskonačne milijune, ali Luka Modrić je to odbio. Nije htio trčati za novcem, kao mnogi europski nogometaši koji su ovog ljeta otišli u Saudijsku Arabiju. Htio je igrati nogomet iz ljubavi.

Pokretanje videa...

Modrić i policajac 00:24

Nije krenulo onako kako je očekivao. Carlo Ancelotti posjeo ga je na klupu i priliku dao mlađim igračima. Pogodilo je to hrvatskog maestra, što je priznao i sam trener Reala, ali je šutio i radio, kao i cijelu karijeru. Španjolski mediji pisali su kako je ubrzo požalio što je ostao u Realu, mnogi su smatrali kako više nema mjesta za njega u prvom sastavu. No, ovaj nogometni genijalac uzeo je čarobni štapić, s 38 godina na leđima održao nogometno predavanje svima na terenu i demantirao kritičare. Ma tko je star?

Modrić opet oduševio

Real Madrid je u prvom kolu grupne faze Lige prvaka na svome terenu pobijedio Union Berlin (1-0). Madriđani su ispalili 30 udaraca na gol njemačke momčadi, pogodili dvije stative, imali pregršt zicera, ali lopta nije htjela u gol. I onda, na isteku 94. minute, Bellinghamu se lopta odbila pred prazan gol, a on ju je pospremio u mrežu.

Luka Modrić odigrao je još jednu sjajnu utakmicu. U 80 minuta je imao 94 dodira, 70 točnih dodavanja i pet ključnih dodavanja. S ocjenom 8.1, od njega je bolji bio samo Jude Bellingham (8.2).

Champions League - Group C - Real Madrid v 1. FC Union Berlin

- Hrvatu sezona nije počela kako je očekivao, ali povratkom Lige prvaka i on se vratio na travnjak. Bio je dobro pozicioniran, dijelio je lopte koje je samo on vidio i mahao je svojim čarobnim štapićem u drugom poluvremenu - piše Marca.

Champions League - Group C - Real Madrid v 1. FC Union Berlin

Hrvatski maestro opet je radio ono na što smo već naviknuli. Druge igrače činio je boljima. Plesao s loptom onako kako samo on zna, diktirao tempo, razigravao suigrače, znao stati kada treba, razbijao suparničke napade. Slao je one svoje lopte s očima na mjesta koja drugi ne vide. Kakva elegancija, gracioznost i moć u 39. godini. Zato je jedan od najboljih u povijesti.

Kada sljedeći put bude promislio hoće li ga ostaviti na klupi, Ancelotti će sigurno jedno pet puta razmisliti. Zašto nas lišiti ovakvog genijalca?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače