Obavijesti

Sport

Komentari 136

Modrić: Ne mogu vjerovati da smo se ovako ispromašivali...

Modrić: Ne mogu vjerovati da smo se ovako ispromašivali...
8

Teško je igrati u ovakvom ambijentu. Ovo nisu nogometni uvjeti. Bili smo puno bolji, ali teško je očekivati nešto više kad ne zabiješ toliko šansi, rekao je Luka Modrić

VIDEO

Što nam vrijedi dominacija kad smo izvukli negativan rezultat. Bili smo puno bolji, stvorili smo puno šansi i izgubili smo dva velika boda. Tužni smo, ali kad ne zabiješ toliko šansi teško je očekivati nešto više, rekao je Luka Modrić.

- Teško je igrati u ovakvom ambijentu. Ovo nisu nogometni uvjeti. Osjećali smo se kao na treningu. Dali smo sve od sebe, oni su zabili sretno iz odbijanca. Sami smo si krivi što nismo zabili. Idemo dalje - kaže Modrić i dodaje:

- Turska je odigrala solidno, mi smo odigrali bolje. Nevjerojatno mi je da možemo promašiti toliko toga - dodao je Luka nakon remija protiv Turske.

Raketa gol Turcima posvetio kćeri: Sve za tebe tatino!

Ivan Rakitić zabio je Turcima iz penala. Nakon gola poljubio je tetovažu na lijevoj ruci, a posveta je za kćer koja je bila bolesna i zbog koje je kasnio na okupljanje reprezentacije.

"Ne treba sad plakati"

Ovaj rezultat možda njima izgleda realno, nama baš i ne. Imali smo sjajne šanse, nismo ih uspjeli zabiti. Imamo za čime žaliti, rekao je Lovre Kalinić koji se istaknuo s nekoliko dobrih intervencija.

- Dobro smo igrali, ima tu dosta pozitivnih stvari. Mogli smo osvojiti tri boda, ali ne smijemo sad žaliti za ova dva boda - dodao je Šime Vrsaljko.

Čarli: Šteta; Pjaca: Ono sam morao zabiti...

Ovo je tek prva utakmica, ali baš šteta... Imamo još vremena sve nadoknaditi, ali zaslužili smo više, rekao je Vedran Ćorluka i dodao:

- I drugi rezultati završili su 1-1 pa mi je zbog toga još teže. Znamo da smo favoriti skupine i htjeli smo to pokazati na startu.

Marko Pjaca imao je dvije izgledne šanse.

- Jednostavno smo previše toga promašili. Lopta nije htjela u gol. Onu prvu šansu sam morao zabiti, tu nema govora - rekao je Pjaca.

ANKETA: Glasajte, treba li hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji Ivan Strinić? 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 136
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti