Obavijesti

Sport

Komentari 117

Modrić: Ovo je zadnja šansa da napravim nešto s Hrvatskom...

Modrić: Ovo je zadnja šansa da napravim nešto s Hrvatskom...
8

Za mene je Euro bio rezultatski neuspjeh. Igrali smo dobar nogomet, ali osjećao sam da možemo otići puno dalje i zato me to muči, rekao je Modrić uoči utakmice protiv Turske

VIDEO

Hrvatska će u ponedjeljak otvoriti kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2018. godine na praznom Maksimiru protiv Turske. Vatrene će predvoditi novi kapetan Luka Modrić koji je preuzeo tu ulogu nakon umirovljenja Darija Srne.

- To je za mene velika čast, ali i odgovornost. Trudit ću se da kao novi kapetan opravdam povjerenje izbornika i da dostojno predvodim Hrvatsku - rekao je Luka Modrić u intervjuu za televiziju Hrvatskog nogometnog saveza.

Prazne tribine ne smiju biti alibi

Luka je dvaput imao kapetansku vrpcu u reprezentaciji i oba puta smo remizirali, protiv Azerbajdžana i Mađarske. Treća će valjda biti sreća. 

- Bit će ovo teške kvalifikacije, no ako ćemo igrati kao na Euru, plasirat ćemo se na SP u Rusiju. Atmosfera u reprezentaciji je odlična, trudit ću se da tako i ostane - rekao je Modrić, kojem će SP biti posljednja šansa da napravi nešto veliko s reprezentacijom.

- Čarliju, Mandži i meni koji smo tu najstariji to će biti zadnja prilika. No prvo trebamo izboriti SP. Meni je ovo sigurno zadnja šansa da napravim nešto veliko s Hrvatskom, ali mislim da imamo mlade dečke kojima će ostati još dosta šansi - rekao je Luka, koji se osvrnuo i na Europsko prvenstvo u Francuskoj i poraz od Portugala.

Euro je bio rezultatski neuspjeh

- Za mene je to bio neuspjeh. Igrali smo dobar nogomet, prošli smo grupu i imao sam osjećaj da možemo puno dalje. Zato me to toliko muči.

- Odigrali smo dobar Euro, ali rezultatski to nije bilo uspješno. Moramo ispraviti loše stvari i okrenuti se Rusiji - dodao je hrvatski kapetan.

Croatia v Portugal - EURO 2016 - Round of 16

Vatrene opet čekaju prazne tribine.

- Vidjelo se u Francuskoj koliko nam znače navijači u teškim trenucima. Tada daješ više od maksimuma. Prazne tribine su hendikep, ali odigrali smo više takvih utakmica. To nam ne smije biti alibi. Na Euru smo vratili vjeru javnosti i navijača u našu reprezentaciju i to mora tako ostati - završio je veznjak Reala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...